Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Októberben jelenik meg a BLOODY HAMMERS új albuma - itt a 'Phantasmagoria' című single!


2022-09-24

A Charlotte-i doom metal / hard rock duó október 14-én adja ki új, hatodik nagylemezét, ami a 'Washed in the Blood' címet kapta.

A banda saját kiadója, a Sacrificial Records jóvoltából megjelenő 'Washed in the Blood' albumon az Anders Manga (ének, produceri munkák) és Devallia (billentyűk, basszusgitár) páros - akik nem mellesleg férj és feleség - a banda megalakulásának 10. évfordulóját ünneplik. Ennek apropójából egy minden eddiginél ütősebb, dallamosabb, autentikusabb, egyben pedig epikusabb zenei mesterművet tettek le az asztalra.

"Érzésünk szerint ez az eddigi legjobb albumunk, amit nem mellesleg épp Halloween idején dobhatunk piacra, a rajongók és önmagunk nagy örömére" - mondta Manga.

A 'Washed in the Blood' album borítója és dallistája így néz ki:

01. Black Sunday
02. Phantasmagoria
03. And Soon The Darkness
04. At Midnight I’ll Take Your Soul
05. Water To The Dead
06. The Howling
07. Last Rites Of Lucifer
08. Dead Will Walk
09. Don’t Be Afraid Of The Dark

A Bloody Hammers 'Phantasmagoria' címmel tette közzé az új album legfrissebb ízelítőjét. A saját rendezésű és producelésű videoklippel a duó a legendás, 19. századi Phantasmagoria-előadások előtt rója le tiszteletét.

Ezt megelőzően megjelent az album-nyitó 'Black Sunday' dal szöveges videoklipje is - íme a premier:

A banda egyúttal - a Bandcamp új költség-finanszírozó kampánya keretében - exkluzív LP-változatban is legyártatja az új albumot - ezen verzió előrendelési feltételeit itt lehet megtalálni.

A Bloody Hammers legutóbbi albuma, a 'Songs of Unspeakable Terror' 2021 januárjában látott napvilágot, a Napalm Records gondozásában. Azóta a csapat kiadóktól függetlennél vált: a 'Washed in the Blood' albumot már saját gondozásban dobják piacra.

 

Októberben jelenik meg a BLOODY HAMMERS új albuma - itt a 'Phantasmagoria' című single!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás