Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

FORTUNE CHILD - új dallal és videoklippel jelentkezett a floridai rockbanda


2023-01-10

A Jacksonville városából származó rockbanda, a Fortune Child bemutatta vadonatúj, 'All I Wanna Know' című számát és klipjét.

"Az 'All I Wanna Know' című single számunkra előrelépést jelent; a banda jövőbeni hangzásának irányába. Ettől függetlenül ebben a dalban erősen éreztetik hatásukat rock-gyökereink... és némi kísérletezés is beleszorult - ezt sugallja a videó vizualitása is. A jövőben mindenképpen azon leszünk, hogy felforgassuk és összegyúrjuk a különböző zenei műfajokat!" - közölte a Fortune Child.

A "klasszikus stílusú gitár-játékkal és fertőző ritmusokkal" felszerelt 'All I Wanna Know' dal - ami digitális kislemezen is megjelent - hangmérnöke és mixere Ben McLeod (All Them Witches) volt.

Íme a klip-premier:

A Christian Powers énekes-dobos, Buddy Crump gitáros és Jon Ward basszusgitáros alkotta csapat - ami Melanie Jo dobos kiválása után fogyatkozott trióvá - általában Ben McLeod hangmérnök és a legendás producer, Kevin Elson (Journey / Mr. Big / Lynyrd Skynyrd) társaságában alkotja dalait.

A Fortune Child - fennállásának néhány éve alatt - már olyan nagy nevekkel állt egy színpadon, mint Cedric Burnside, az All Them Witches, a The Georgia Thunderbolts, a Blacktop Mojo és a Classless Act. Mindemellett elnyerték az iHeart Radio és a Planet Radio által szponzorált, 2022-es Great Atlantic Southern Rock Revival fesztivál-díjátadó főzenekari díját, és dalaikat is rendszeresen sugározzák a műfajra szakosodott rádiók Észak-Amerika- és Európa-szerte.

További infók, friss hírek: fortunechildmusic.com

 

FORTUNE CHILD - új dallal és videoklippel jelentkezett a floridai rockbanda
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás