Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEVENTH CRYSTAL - márciusban jelenik meg az új, 'Wonderland' című album; itt az első single!


2023-01-11

A 2021-ben alakult melodic-rock banda, a Seventh Crystal bejelentette debütáló, 'Delirium' című albumának folytatását.

A Seventh Crystal új, 'Wonderland' című albuma "onnan folytatódik, ahol a 2021-es 'Delirium' lemez abbamaradt. A különbség mindössze annyi, hogy a banda ezúttal még egy (vagy talán kettő) szinttel magasabbra tette a lécet. Ez a 21. század melodic-rock muzsikája"!

A 'Wonderland' album CD-n és digitális formában jelenik meg március 10-én (LP-n július 14-n), az olasz Frontiers kiadó jóvoltából, az alább látható borítóval és tracklistával:

01. Wonderland
02. Higher Ground
03. Hollow
04. Million Times
05. My Own Way
06. Imperfection
07. In The Mirror
08. Next Generation
09. Someday
10. Rodeo

Az első új single / videoklip, a 'Higher Ground' alább elérhető:

A Seventh Crystal zenekart a svéd zenei színtér egyik legígéretesebb formációjaként tartják számon. A bandát Kristian Fyhr énekes (Perpetual Etude) alapította 2021-ben - eleinte szóló-projektként, de amikor végleges formát öltöttek a mester kompozíciói, több zenészre volt szükség ahhoz, hogy komplett formát öltsenek a dalok. Így Kristian maga beállt a mikrofon mögé, és maga mellé vette néhány jóbarátját, Johan Älvsång zongoristát (Pinstripe Conspiracy, Lamashtu), Olof Gadd basszusgitárost (Osukaru), Anton Roos dobost és Emil Dornerus gitárost. Miután megjelent a csapat debütáló, 'Delirium' című albuma, Gustav Linde másod-gitáros is csatlakozott a felálláshoz.

A Seventh Crystal zenéjét elsősorban az "aréna-rock" műfajba sorolják a szakértők, de a banda saját definíciója szerint "vérbeli melodic-rock" muzsikát játszanak. Bővebben kifejtve: aki szereti a modern skandináv hard rock zenét (lásd: One Desire, H.E.A.T., stb.), valamint alapvetően kedveli a fülbemászó dallamokat, ez a banda garantáltan ínyére fog válni!

 

SEVENTH CRYSTAL - márciusban jelenik meg az új, 'Wonderland' című album; itt az első single!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás