Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE HIRSCH EFFEKT - hamarosan új albuma jelenik meg a német prog-metal triónak


2023-09-07

A német The Hirsch Effekt trió bejelentette új, 'Urian' című nagylemezét, ami szeptember 29-én jelenik meg, a Long Branch Records jóvoltából.

A The Hirsch Effekt előző albumával ('Kollaps') 21. helyen végzett a hivatalos német zenei toplistán; azóta pedig olyan rangos fesztiválokon lépett fel a banda, mint a Wacken Open Air, a Full Force, az ArcTanGent és az Euroblast. Bátran kijelenthető, hogy a The Hirsch Effekt az évek során Németország egyik legmeghatározóbb prog-metal bandájává nőtte ki magát.

A csapat soron következő, 'Urian' című nagylemeze az alább látható borítóval és dallistával jelenik meg 2023 szeptemberében:

01. Agora
02. Otus
03. 2054
04. Urian
05. Stegodon
06. Granica
07. Blud
08. Eristys

A Periphery, a The Dillinger Escape Plan és a Between The Buried And Me rajongóinak ajánlott album első ízelítője a címadó dal volt, ami itt meghallgatható:

Később megjelent az Agora című szám hivatalos videoklip formájában:

Meghallgatható továbbá az Otus című szám:

Frissen pedig napvilágot látott a Granica című klipes dal:

A The Hirsch Effekt felállását Nils Wittrock (gitár, vokál), Ilja John Lappin (basszusgitár, vokál) és Moritz Schmidt (dobok, vokál) alkotja.

Az 'Urian' albumot előrendelni különféle változatban, az alábbi képre kattintva lehet:

 

THE HIRSCH EFFEKT - hamarosan új albuma jelenik meg a német prog-metal triónak
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás