Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt a CAPRA új single-dala, a Human Commodity - októberben jelenik meg az új album, az 'Errors'!


2023-09-08

A Louisiana-beli hardcore banda, a Capra október 6-án adja ki új nagylemezét, a Metal Blade Records / Blacklight Media Records kiadók jóvoltából.

A Capra egy Dél-Louisianából származó hardcore-metal banda, ami "magasfokú energiával, dühös rock 'n' roll -témákkal, illetve Converge- / Every Time I Die-szerű ritmusokkal" van felszerelve. A 2016-ban, Tyler Harper gitáros és Jeremy Randazzo dobos által alapított csapat célja, hogy "friss, de mégis nosztalgikus hangzású ('90-es évek vége / 2000-es évek eleje) hardcore-punk zenét tárjon a hallgatók elé".

"Ez a banda a kemény munkát, az elkötelezettséget és a szenvedélyt szimbolizálja. Ezek elegye az, ami sikerhez vezethet. A múltban mindannyian komoly problémákkal küzdöttünk, és az a célunk, hogy ezekből tanulva, másoknak is átadhassuk tapasztalatainkat, a zene révén" - nyilatkozta Harper.

A Capra 2020 őszén megkötötte első, világraszóló lemezszerződését; méghozzá a Blacklight Media és a Metal Blade Records kiadókkal. A banda debütáló stúdiólemeze 2021. április 23-án jelent meg, 'In Transmission' címmel. Ennek folytatása született meg frissen, 'Errors' néven.

A Capra második albumát Andrew Hernandez hangmérnökkel rögzítették a texasi Estuary Stúdióban, de az anyagot Taylor Young (Nails, Twitching Tongues) keverte véglegesre; a maszterizálást pedig a neves Brad Boatwright (Pig Destroyer, Integrity, Torche, Idle Hands) végezte el.

"Azt akartuk elérni, hogy ez legyen munkásságunk legkeményebb, legteljesebb lemeze, melyet kizárólag az általunk írt legjobb dalok alkotnak. Ez össze is jött - mérhetetlenül büszkék vagyunk erre a dal-kollekcióra, és egymásra is! Reméljük, Ti is érzitek, mennyi szenvedély van ebben a projektben" - mondta Crow Lotus front-asszony.

Az albumot meg lehet rendelni normál CD-n, limitált bakeliten, valamint digitális formában.

A bejelentés napján bemutatták a Tied Up című szám hivatalos klipjét, melynek forgatója Dante Torrieri, rendezője és producere pedig Jai Benoit volt. Íme a premier:

Újonnan megjelent a Human Commodity című szám hivatalos klipje is. Ebben a számban Candace Poupolo, a Walls Of Jericho énekesnője vendégszerepel.

A Carpa aktuális felállását Crow Lotus énekesnő, Tyler Harper gitáros, Jeremy Randazzo dobos és Trevor Alleman basszusgitáros alkotja.

A csapat a nyár második felében fellépett több európai fesztiválon; ősszel pedig indul az amerikai lemezbemutató turné. Bővebb infók, hírek a bandáról és a koncertekről: www.facebook.com/Capraband

 

Itt a CAPRA új single-dala, a Human Commodity - októberben jelenik meg az új album, az 'Errors'!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás