Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

VENDED - új dallal tért vissza Griffin Taylor bandája: Am I The Only One


2023-09-07

A Slipknot-os Corey Taylor fia, Griffin Taylor által vezetett alt-metal banda, a Vended közel egy év elteltével jelentkezett új single-dallal.

Az Am I The Only One című számot korábban már több alkalommal is előadta élőben a csapat, de hivatalos stúdió-változatban mindeddig nem jelent meg a single. Most azonban digitális kislemezen és hivatalos videoklip formájában is kiadta a banda ezt a számot. Íme a premier:

A fiatal tagok álló Vended zenekart az a Griffin Taylor vezeti, aki történetesen a Slipknot-frontember Corey Taylor fia; a banda dobosa pedig nem más, mint Simon Crahan, aki pedig a szintén Slipknot-os M. Shawn "Clown" Crahan fia.

Habár a 2023-as év nagy részében csend honolt a Vended háza táján, az új single-dal megjelenését hamarosan egy teljes értékű amerikai turné követi majd. A csapat október és november folyamán szólóban, valamint a Bullet For My Valentine és az Of Mice & Men előzenekaraként fog turnézni az USA-ban és Kanadában. A teljes beosztást és további infókat itt lehet megtalálni.

 

VENDED - új dallal tért vissza Griffin Taylor bandája: Am I The Only One
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás