Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE MAGUS - itt a 'Vissodomontas' album címadó dala!


2023-09-08

A Yoth Iria és a Thou Art Lord zenekarok The Magus művésznéven futó frontembere - aki egykoron a legendás Necromantia vezére volt - új kedvcsináló dalt tett közzé debütáló szólóalbumához.

The Magus - azaz George Zacharopoulos - október 31-én adja ki debütáló, 'Vissodomontas' ('Βυσσοδομώντας') című szólólemezét, a The Circle Music kiadó révén.

A zenész hivatalos közleménye így szól: "Minden bizonnyal ez a legorganikusabb, legkomplexebb album, amit valaha is alkottam. Néhány hallgatást követően a sötétség elkezd bekúszni a bőröd alá, majd pedig eljut egészen a lelkedig. Vannak ezen a lemezen durva black metal-témák, rituális elemek... de felfedezhetők rajta rémálomszerű harmóniák, grandiózus színpadiasság és Lucifer-dicsőítés is. Örökké kísérteni fogja a hallgatót ez a korong - én szóltam előre!".

Az albumon The Magus basszusgitározik és vokálozik, El gitározik és Maelstrom dobol. A dalokat az athéni Pentagram Stúdióban rögzítették, George Emmanuel hangmérnök közreműködésében.

Az első kedvcsináló single, a Lux Tenebrarum itt érhető el:

Újonnan megjelent a második single, a címadó dal is; méghozzá szöveges videó formájában:

További infók a bandáról és az albumról: www.themagus666.com

 

THE MAGUS - itt a 'Vissodomontas' album címadó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás