Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Új klipes dallal készült a HEARTSICK zenekar: Eight Years


2023-09-08

Az alt-metal zenében utazó, michigani banda bemutatta új single-dalát.

A Heartsick a THC: Music and Film stábjával közösen alkotta meg az Eight Years dal hivatalos videoklipjét, aminek rendezője Wombat Fire (Bad Wolves, Static-X, stb.) volt. A dalt egyébként a banda frontemberének (Alfonso Civile) szeretett kutyája, Gulliver ihlette.

Az Eight Years című single elérhető a YouTube-on, valamint digitális kislemezen, a Spotify kínálatában. Íme a premier:

Nem sűrűn találkozunk olyan bandával, ami a ‘80-as évek synth-pop dallamait ötvözi a Deftones hangzásvilágával, valamint a Slipknot és a Pantera súlyos megszólalásával. Viszont a Heartsick esetében pontosan ezzel állunk szemben. A michigani Lansing városából származó Heartsick együttes felállását Alfonso Civile énekes, Richard “Jerred” Pruneau gitáros, Waylon Fox basszer és Justin Robison dobos alkotja. A banda az utóbbi években meglehetősen nagy sikereket ért el: számos toplistán előkelő helyen végzett; havonta közel 20 ezer Spotify-letöltéssel büszkélkedhetnek, és az amerikai mainstream rádiók (Q106.1 FM Lansing, MI; 105.7 FM Peoria, IL; stb.) is rendszeresen játsszák dalaikat. Fennállásuk során olyan helyszíneken léptek már fel, mint Puerto Rico és egyéb dél-amerikai országok; valamint színpadra álltak a Mayhem Fest-en (2009, 2011, 2015) is. Továbbá: előzenekarként vettek részt például a 36 Crazyfists, a Straight Line Stitch, a Gwar és az Every Time I Die nagyszabású turnéin.

A banda legutóbbi kiadványa, a 'Cinco' című EP a Godsize Records jóvoltából jelent meg, 2021. július 16-án. Ez a mini-album a 2019-es 'Sleep Cycles' nagylemez folytatása volt. Azóta több kislemezt kiadott a csapat és még tovább növelte hírnevét a hallgatottságát világszerte.

A banda az elkövetkezendő hónapokban Észak-Amerikában turnézik. A teljes beosztást a Facebookon lehet megtalálni.

 

Új klipes dallal készült a HEARTSICK zenekar: Eight Years
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás