Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült hatodik albumával a spanyol IN VAIN zenekar - itt az új dal, a Metal Enlightenment!


2023-11-17

A spanyol heavy / power metal banda, az In Vain bejelentette soron következő nagylemezét, és közzétette annak első kedvcsináló dalát.

A veterán spanyol csapat a Fighter Records kiadóval kötött lemezszerződést, aminek értelmében új, 'Back to Nowhere' címet viselő albumuk 2024. február 8-án megjelenhet (CD-n és digitális változatban).

A banda kereken húsz évvel ezelőtt, 2003-ban alakult meg. Debütáló demójukat ('Spirit of Earth') 2005-ben adták ki; majd ezt követte a 2007-es 'Dawn of Misery'. Az elmúlt két évtizedben az In Vain összesen öt hivatalos nagylemezt jelentetett meg - ezek cím szerint a következők: 'Of Gods and Men' (2009), 'In Death We Trust' (2012), 'The Little Things That Matter' (2014), 'IV' (2017), 'All Hope is Gone' (2021). Ezeket a lemezek számos nagyszabású turné alkalmával mutatták be az európai közönségnek; méghozzá olyan neves bandák előzenekaraként, mint például a Freedom Call, az Astral Doors, a RAM, az Axxis és a Steelwing.

Az In Vain soron következő, 'Back to Nowhere' címet viselő nagylemeze egyfajta "visszatérés a gyökerekhez". Az új albumon "fülbemászó és erővel teli himnuszok, klasszikus heavy metal-szerzemények kaptak helyet, a "tipikus In Vain előadásmódban" prezentálva.

A 'Back to Nowhere' borítója és dallistája így néz ki:

01. Story of a Lie
02. For the Fallen
03. The Force of Thunder
04. Never Live Again
05. The Blind Man
06. Metal Enlightenment
07. Days of Glory
08. Back to Nowhere
09. The Last Breath of Freedom
10. Dreaming Awake
11. Sacred Bond

Első kedvcsinálóképpen a Metal Enlightenment című single-dalt osztotta meg a banda. Íme a premier:

A bandáról és az albumról bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.

 

Elkészült hatodik albumával a spanyol IN VAIN zenekar - itt az új dal, a Metal Enlightenment!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás