Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Több mint 20 évvel ezelőtti dalt filmesített meg az ORIGIN


2024-02-04

Az extrém / technikás death metal műfaj észak-amerikai királyai a közelgő turné alkalmából egy vadonatúj videoklipet mutattak be.

Az Origin hamarosan észak-amerikai turnéra indul (40 Years Of The Apocalypse); méghozzá a legendás Vader zenekar társaságában. Ennek apropójából a Paul Ryan gitáros-vokalista, John Longstreth dobos, Mike Flores basszusgitáros és Jason Keyser énekes alkotta csapat megfilmesítette Disease Called Man című számát, ami eredetileg a 2000-es debütáló, 'Origin' című albumon szerepelt. A szóban forgó single-dalt az Origin 24 évvel később újrarögzítette, és ismét a világra szabadította!

Paul Ryan így szólt: "Nagyon izgatottak vagyunk, hogy ismét közzétehetünk egy olyan szerzeményt, ami eredetileg 25 évvel ezelőtt született. Mindezt az Origin jelenlegi felállásával, a 2024-es turné előkészületeinek hevében! A Végzet Órája közeleg; készüljetek fel az emberiség végleges kipusztulására!".

Az Origin aktuális turné-beosztását lehet itt megtalálni.

Az Origin legutóbbi nagylemeze, a 'Chaosmos' 2012-ben jelent meg - erről bővebben itt írtunk.

 

Több mint 20 évvel ezelőtti dalt filmesített meg az ORIGIN
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás