Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

BACKSTABBER - bemutatta új videoklipjét a kanadai melo-death banda: Harvesting The Weak


2024-02-14

Az Észak-Quebec-ből származó metalbanda március 15-én adja ki új, 'Patterns of Domination' című EP-jét, amihez itt a friss kedvcsináló!

A 'Patterns of Domination' dalainak zeneiségét tekintve alapvetően egy old-school albumról van szó, de ettúl függetlenül nincsenek tiszta vokálok és úgynevezett breakdown-ok sem az egyes szerzeményekben. Ehelyett egy kemény, de ugyanakkor gondosan megkomponált, klasszikus melodic death / thrash metal albumra kell számítani. Az EP-t elsősorban a Revocation, a Hypocrisy és a Kataklysm rajongóinak ajánlják.

A 'Patterns of Domination' a Backstabber 2019 februárjában megjelent debütáló lemezének ('Conspiracy Theorist') folytatása. Az új EP borítója és dallistája így néz ki:

01. Harvesting The Weak (4:06)
02. Langues Sales (4:34)
03. Crawling Through Your Bones (5:03)
04. Snitches Get Stitches (5:46)

Lentebb elérhető a mini-album Harvesting The Weak című nyitó-számának hivatalos videoklipje:

A 'Patterns of Domination' albumot a következő felállás rögzítette: Christian M. Thériault (gitár, ének), Philippe B. St-Jacques (gitár), Eric Séguin (basszusgitár, vokál), Keven L.-Hull (dobok).

 

BACKSTABBER - bemutatta új videoklipjét a kanadai melo-death banda: Harvesting The Weak
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás