Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Márciusban jelenik meg az ABERRATION debüt-albuma; itt az új dal!


2024-02-15

A Minneapolis-beli death metal kvartett, az Aberration 'Refracture' címmel látta el debütáló nagylemezét, amit március 22-én ad ki a Sentient Ruin.

Az Aberration alapvetően death metal zenében utazik, és olyan bandák voltak hatással rájuk, mint a Portal, az Antediluvian és az Altarage, de ettől függetlenül sajátos hangzással és egyedi megszólalással operál a Minneapolis-i csapat. Ezt prezentálja a vadonatúj single, az Interstitial Enmity, ami itt meghallgatható:

"Debütáló albumunkon egyenlő mértékben nyomatjuk a hallgatókra a death metalt, az atmoszférikus metalt, a nyers gépiességet és a kaotikus pokol-hatást. Ezek az elemek váltakoznak végig a lemezen, és az Interstitial Enmity ennek a "dinamikának" a kiváló példázata!" - közölte a banda.

Az Aberration első nagylemeze, a 'Refracture' 2024. március 22-én lát napvilágot, a Sentient Ruin kiadó jóvoltából. Az előrendelésről bővebb infók az alábbi lejátszóra kattintva érhetők el:

A lemezt különböző Minneapolis-i stúdiókban vették fel. A hanganyag keverését, maszterizálását és hangmérnöki utómunkáit Adam Tucker (Signaturetone Recording) végezte el; a lemezborító pedig a Serpent Above műve.

További infók, hírek: Facebook

 

Márciusban jelenik meg az ABERRATION debüt-albuma; itt az új dal!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás