Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészítette negyedik albumát a svéd WORMWOOD zenekar - 'The Star' címmel jelenik meg a következő lemez


2024-02-16

A svéd melodic black metalista Wormwood zenekar nemrég stúdióba vonult, hogy felvegye negyedik nagylemezét, aminek megjelenése 2024 tavaszának végén lesz esedékes (Black Lodge Records).

A Wormwood közleménye így szól: "Felvettük negyedik nagylemezünket. Mint mindig, most is valami mással, valami újjal álltunk elő, de ugyanakkor megtartottuk a klasszikus Wormwood-feelinget. Egy epikus, egyben melankólikus megszólalású anyagra számíthattok, és nem mellesleg ez lesz bandánk történetének eddigi legizgalmasabb kalandja!".

Mint kiderült, a Wormwood negyedik albuma 'The Star' címmel jelenik meg 2024. május 31-én. Az új lemez a banda aktuális album-trilógiájának záró fejezete: a 2019-es 'Nattarvet', valamint a 2021-es 'Arkivet' folytatása lesz. Az új lemez napvilágot lát CD-n, bakeliten, valamint digitális / stream változatban (előrendelés itt).

Immáron nyilvános a 'The Star' borítója és dallistája:


01. Stjärnfall
02. A Distant Glow
03. Liminal
04. Galactic Blood
05. Thousand Doorless Rooms
06. Suffer Existence
07. Ro

Hivatalos videoklip a Starfall és Ro című számokhoz fog készülni. Premier, ízelítők hamarosan...

A 2014-ben alakult, svéd Wormwood zenekar első nagylemeze, a 'Ghostlands: Wounds from a Bleeding Earth' 2017-ben; következő stúdióalbuma, a 'Nattarvet' pedig 2019-ben jelent meg. Legutóbbi, 'Arkivet' (2021) című lemezükön már új felállással - új basszusgitárossal és dobossal - zenélt a banda.

Bővebb infók a zenekarról: www.facebook.com/WormwoodSWE

 

Elkészítette negyedik albumát a svéd WORMWOOD zenekar - 'The Star' címmel jelenik meg a következő lemez
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás