Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

THE ABSENCE - megjelent az új dal, a Communion Carbonized


2024-02-21

A floridai melodic death metal banda 2024. március 29-én adja ki új albumát, a Listenable Insanity Records révén. Az új korongot egyenesen a zenekarról nevezték el.

A The Absence új albuma - ami a 2021-es 'Coffinized' folytatása - március 29-én napvilágot lát; méghozzá digitális formában, valamint CD-n, bónusz lemezzel kiegészítve (melyen egy korábbi dal, a Necropolis újrarögzített változata, valamint egy Iron Maiden-feldolgozás és egyéb akusztikus nóták kaptak helyet).

Jamie Stewart énekes korábban így nyilatkozott: "Ezen a lemezen a kedvenc zenei elemeim hallhatók. Ezek a legjobb dalok, amiket bandánk valaha is kiadott a kezéből. Még a saját elvárásainkat, határainkat és legvadabb álmainkat is felülmúltuk. Hisszük, hogy valóban ez a The Absence legerősebb, legintenzívebb formája, és alig várjuk már, hogy veletek is megoszthassuk ezt a szörnyeteget!".

A The Absence új albuma a dobos Jeramie Kling és a gitáros Taylor Nordberg saját tulajdonában álló stúdiójában, a Tampa-beli Smoke & Mirrors Productions falai között került rögzítésre. Nem mellesleg ez a banda első albuma, amit hivatalosan is trióként rögzítettek; lévén Mike Leon basszusgitáros 2021 óta nem tagja a korábban négytagú csapatnak.

Íme a legfrissebb single-dal, a Communion Carbonized:

Ezt megelőzően a The Silent Eye című single látott napvilágot:

Az új lemez előrendelési infóit a Bandcamp-en lehet megtalálni.

 

THE ABSENCE - megjelent az új dal, a Communion Carbonized
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás