Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

7 év után új dallal tért vissza a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED zenekar


2024-02-23

A svéd death metalista zenekar újra nekilátott a dalszerzésnek...

A Feared frissen kiadta hét éven belüli első single-dalát: ez a Song Of The Dead, ami a lenti lejátszón elérhető. A Feared együttes jelenleg duóként működik: Ola Englund (The Haunted) mellett Mario Santos Ramos énekes alkotja a megfogyatkozott felállást. A banda visszatérő dalát a neves Jocke Skog (Clawfinger) keverte véglegesre.

Englund a következő gondolatokat osztotta meg: "Végre, sok hosszú év után folytathatjuk a Feared zenekar kalandozásait, és egyben visszatérhetünk azokhoz az alapokhoz, melyeket annak idején Mario és jómagam fektettünk le. Konkrét indokot nem tudok mondani a sok évnyi késlekedésre, de az is lehet, hogy csak a megfelelő dalszerzői momentumra vártunk... Én és Mario immáron 6 új dalt összehoztunk; tehát a közeljövőben még több single-dalra számíthattok tőlünk! Ezt a nótát például minél hamarabb ki kellett adnunk magunkból, hogy életben tartsuk a lángot! 7 év jó hosszú idő...!".

A Feared legutóbbi albuma, a 'Svart' 2017-ben jelent meg, független, szerzői gondozásban. Erről a lemezről bővebben itt írtunk.

 

7 év után új dallal tért vissza a The Haunted gitárosa, Ola Englund vezette FEARED zenekar
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás