Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [817. rész]


2024-04-03

Felélénkülnek az acél visszhangjai!

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 817. rész

METAL RAIDER - 'Echoes Of Steel'

A Metal Raider egy svéd heavy metal banda, ami 2017-ben alakult Göteborgban. A csapat mindeddig két kislemezt és egy EP-t adott ki.

A Metal Raider felállását Michalis Rinakakis énekes-basszusgitáros, Johan Scheuer gitáros és Kane Svantesson dobos alkotja. Rinakakis olyan bandákból lehet ismert a globális metal-színtér követőinek, mint a Dragonrider, az Event Horizon X, az Air Raid vagy a The Silent Rage; míg Svantesson - nem mellesleg - a legendás Destiny együttes ütőse.

A Metal Raider 2018 végén debütált, egy két-számos, 'Iron Forge' című kislemezzel. Ezt követte első hivatalos kiadványuk, a 2019 decemberében megjelent 'Raid the Night' EP. Legutóbb 2024 februárjában jelentkeztek új single-dallal - ez a fentebb hallható Echoes Of Steel. Az előbbiekben említett kiadványokat a Bandcamp-en lehet megrendelni és meghallgatni.

További infókat és friss híreket a Metal Raider Facebook-oldalán lehet találni.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.

 

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [817. rész]
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás