Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Itt az APHELION ENTITY bemutatkozó dala!


2024-06-06

Az újonnan alakult, new yorki death metal csapat közzétette első hivatalos single-dalát.

Az Aphelion Entity bemutatkozó dala Surreptitious Cosmogenic Extraction címmel jelent meg. Egyben ez a csapat első ízelítője a június 20-án megjelenő, debütáló EP-ről, amit a Lifeless Chasm Records gondoz.

A Needlepusher és a Florid Ekstasis egyes tagjai által 2021-ben alapított Aphelion Entity dalait H.P. Lovecraft sci-fi horror művei inspirálták. Zeneileg tehát olyan "kozmikus death metal" anyagra kell számítani, mint amit az Embryonic Devourment, a Tomb Mold és a Blood Incantation zenekarok tettek védjegyüké.

Az 'Aphelion Entity' EP producerei maguk a bandatagok voltak; a keverést Eli Ben Yaacov (The Nest), míg a maszterizálást a neves Colin Marston (Menegroth) végezte el. A kísérteties lemezborító Rudi Gorging Suicide műve.

Az Aphelion Entity felállását Jon Bruno basszusgitáros-énekes (Needlepusher), Alex Lefteratos gitáros, Nick Santana dobos (Needlepusher) és Calder Hannan ritmusgitáros (Florid Ekstasis) alkotja.

 

Itt az APHELION ENTITY bemutatkozó dala!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás