Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

SEVERE TORTURE - hallgasd végig a holland death metalisták hatodik, 'Torn From the Jaws of Death' című albumát!


2024-06-06

A Severe Torture zenekar hamarosan kiadja "brutálisan büntető" új albumát!

A 'Torn From the Jaws of Death' album - ami hivatalosan június 7-én lát napvilágot, a Season Of Mist kiadó jóvoltából - előzetesképpen itt végighallgatható:

A 'Torn From the Jaws of Death' több különféle változatban jelenik meg - ezekről a kiadó honlapján lehet bővebben informálódni.

Az 1997 óta aktív Severe Torture zenekar 14 év után most először jelentkezett új albummal: a 'Torn From the Jaws of Death' a 2010-es 'Slaughtered' nagylemez folytatása!

A banda jelenlegi felállását Dennis Scheurs énekes, Patrick Boleij basszusgitáros, Damiën Kerpentier dobos, valamint Marvin Vriesde és Thijs van Laarhoven gitárosok alkotják. Az új lemezt a Torture Compound Stúdióban vették fel. A hangmérnök maga Damiën Kerpentier volt; a keverést és a maszterizálást pedig Mendel bij de Leij (MbdL Productions) végezte el. A lemezborító a híres Pär Olofsson műve.

 

SEVERE TORTURE - hallgasd végig a holland death metalisták hatodik, 'Torn From the Jaws of Death' című albumát!
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás