Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Egyéb ruházat - DVD

A HÉT VEZÉR


A kép nagyításához kattintson a képre.

Ár: 1 990 Ft
5.0 €

Értesítést kérek, ha a termék akciós

Anyaga: Rockopera

Egyéb információ:

*2015. augusztus 18-án jelent meg a komáromi Magyar Lovas Színház produkciójának, “A Hét Vezér” című rockoperának a hanganyaga a Hammer Records / Hammer Music gondozásában.



*A digipak csomagolású dupla CD-s kiadvány a MAHASZ albumlistájának 5. helyen nyitott.



*A sikeres előadás 2016. 05.02.-án DVD formátumban is megjelenik, egy részletes szereposztást, illetve a mű szinopszisát tartalmazó kis füzet társaságában.



*Barcsik Valéria zeneszerző és Márkos Attila szövegíró által jegyzett rockopera történelmünk egy kevésbé ismert korszakába, a Honfoglalást megelőző időszakba kalauzol, a történések egyik lehetséges forgatókönyvét hozza párhuzamba jelen korunkkal.



*rockopera zenéjét a Magma produkció, illetve a Fénykiáltók együttes játszotta fel. Tost-Nagy Péter gitáros a Waterloo, a Sybill, a Classica és a Twin Peaks együttesekből Utóbbiban már együtt játszott az énekes, billentyűs, zeneszerző Barcsik Valériával. Vali többek között a Napoleon Boulevard, a Solaris Fusion, és a Nostradamus tagja volt, illetve Csepregi Éva és Szentpéteri Csilla lemezein működött közre. A Hét Vezért megelőzően már “A kis herceg” című hangjátékkal, a “Maugli, a dzsungel fia”, vagy a “Mátyás a csillagok között” gyermekdarabokkal is bizonyította, hogy van tehetsége a nagyobb lélegzetvételű, összefüggő zeneművek komponálására.



*A parádés szereposztásban Kovács Koppány, a felvidéki Rómeó Vérzik frontembere alakítja Tas vezért, míg Csordás Ákos, az X-Faktor felfedezettje Kond bőrébe bújt. A többi vezért, illetve a darab további karaktereit a színházi világ jeles alakjai személyesítik meg.


Termék ajánlása

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás