Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

GODHEAD MACHINERY - 'Tithe II' címmel mutatta be új dalát és videoklipjét a svéd "unortodox extrém metal banda"

2019-03-21
A Godhead Machinery nevezetű banda a finn Inverse Records jóvoltából adja ki második nagylemezét, 'Aligned to the Grid' címen.

A banda alapítója, Robert "Kail" Karlsson (Misericordia) így nyilatkozott: "Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy az Inverse kiadó hisz bennünk, a zenénkben, és céljainkban, melyekkel napjaink uralkodó, rosszindulatú trendjeit vagyunk hivatottak megtörni. Ez a kollaboráció egy újabb láng, amit ébren kell tartanunk, hogy a jövőben is a világ analizálására és zenénk tökéletesítésére tudjunk koncentrálni".

A Godhead Machinery - amit Kail mellett Marcus "Somliga" Andersson dobos, Tommy Ericson gitáros és Daniel Forsberg basszer és Niklas Ekwall énekes alkot - 'Aligned to the Grid' címmel rögzítette új, "istenkáromló" albumát, ami a 2017-es debüt-album, az 'Ouroboros' folytatása lesz. A felvételek ezúttal a híres Endarker Stúdban zajlottak. Az alább látható lemezborítót Robert Kail Karlsson tervezte.

A tracklista:
01. Tithe II
02. Alpha
03. The Existential Strive
04. Call of the Banner
05. Defiant Silence
06. Hymns of the Wicked
07. Above a Legion of Equals
08. Impassive Atrocity
09. Illusion
10. Aligned to the Grid

A Godhead Machinery elsőként az 'Alpha' című single-t mutatta be az új albumról. A zenekarnak ez az első hivatalos videoklipje. Újonnan megjelent a 'Tithe II' videoklipje is, ami itt szintén megtekinthető:


GODHEAD MACHINERY - 'Tithe II' címmel mutatta be új dalát és videoklipjét a svéd
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.