Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INFECTED RAIN - új videoklipet mutatott be a Napalm Records-hoz igazolt, moldáv metalbanda: 'Black Gold'

2019-10-10
A Moldovából származó Infected Rain zenekar "távol áll napjaink megcsinált, agyongyártott metalbandáitól. A csapat egyedi stílusa a modern metal műfajt járatja a csúcsra".

Az öttagú Infected Rain együttes a Napalm Records kiadóval kötött nemrég lemezszerződést. Ennek kapcsán a következő híreket közölte a banda: “Helló mindenki! Örömmel jelentjük be, hogy innentől fogva a Napalm Records kötelékébe tartozunk! Igen, végre találtunk egy lemezkiadót! Az elmúlt 10 év során független bandaként dolgoztunk, és csak a csodálatos rajongóinknak köszönhetően sikerült életben maradnunk. Ezért nagyon hálásak vagyunk Nektek! Örömmel vágunk most bele egy új kalandba, aminek révén majd még több koncertet bonyolíhatunk le, még több zenét kreálhatunk az Infected Rain színeiben".

Az Infected Rain "durva hörgésekkel és sikolyokkal, pokolian súlyos riffekkel, lüktető ritmusokkal és zseni módon kivitelezett sampler-témákkal bizonyítja, hogy újabb csillag született a jelenkori modern metal-színtéren".

A csapat most bejelentette negyedik, 'Endorphin' című stúdióalbumát: "Büszkén jelentjük be negyedik, 'Endorphin' című albumunkat, ami sok tekintetben nagyon fontos számunkra. Habár ez a negyedik nagylemezünk, ez az első, amit a Napalm Records ad ki; mi pedig nem is lehetnénk hálásabbak az ő profizmusukért, támogatásukért és útmutatásukért. Az 'Endorphin' nem szimplán egy zenei album - ez egy vallomás, amibe beleadtuk mindenünket; a legmélyebb érzelmeinket és az egész lelkünket".

Az új Infected Rain album tehát 'Endorphin' címmel jelenik meg 2019. október 18-án. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

A tracklista:
01. The Earth Mantra
02. Black Gold
03. Symphony Of Trust
04. Pendulum
05. Passerby
06. Lure
07. Victims
08. Walking Dead
09. Taphephonia
10. Storm

"Egyúttal szeretnénk bemutatni egy vadonatúj videoklipet, ami soron következő albumunk 'Passerby' című számához készült. Ez az első dolog, amit kiadunk a Napalm Records támogatásával. Élvezzétek hát az új single-dalt!”.

Alább megtekinthetjük az új, 'Passerby' című single-dal hivatalos klipjét:

Újonnan megjelent a 'The Earth Mantra' című szám hivatalos videója is, amit a tagok így kommentáltak: "Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk legújabb single-dalunkat! A 'The Earth Mantra' egy olyan dal, amit bolygónk ekológiai problémáinak szentelünk. A Föld a mi hazánk, a mi anyánk; ezért úgy érezzük, hangosan ki kell nyilvánítanunk, mit gondolunk, miben hiszünk és miért aggódunk ezzel kapcsolatban. Mindez szimpla választás kérdése. Paraziták akarunk lenni, vagy egy szebb jövő képzelünk el erre a világra?!".

A harmadik single a 'Lure' című szám, aminek szöveges videója itt tekinthető meg:

A negyedik nyilvános nóta, a 'Storm' szöveges videója itt érhető el:

Az ötödik single-dal, a 'Black Gold' itt érhető el hivatalos videoklipen:

A Lena (ének), Vova (basszusgitár), Seriy (gitár), Vidick (gitár) és Eugene (dobok) alkotta Infected Rain március elsején indult európai turnéra. A jövőbeni beosztás itt található meg.


Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.