Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a NIGHT COBRA új klipes száma, a 'Mortal Danger'!

2021-11-23
A houstoni heavy metal banda - amit a Necrofier, a Venomous Maximus, a Killer Hearts és a The Satanic Overlords Of Rock N Roll egyes tagjai alkotnak - "kötetlen zenét játszik az elégedetlenség korában".

A Night Cobra ütős és pörgős rock 'n' roll / metal zenéje remekül hangzik a banda debütáló, 'Dawn of the Serpent' című nagylemezén, amit 2022. február 11-én dobnak piacra, mint a 2020-as mini-album, az 'In Praise of the Shadow' folytatását.

A 'Dawn of the Serpent' albumon a Night Cobra dinamikus, nyers és lényegretörő punk / heavy metal-elegyet játszik. A nagylemez borítóját a neves Adam Burke (Uncle Acid & The Deadbeats) tervezte - az illusztrációra tekintve remek képet kaphatunk mindarról, amit ez az album tartogat számunkra.

A 'Dawn of the Serpent' az USA-ban az Irongrip Records, a világ többi táján pedig a High Roller jóvoltából jelenik meg.

A tracklista:
01.
Run The Blade
02. The Serpent's Kiss
03. Lost In Time
04. Black Venom Dreams
05. The Neuromancer's Curse
06. For Those Who Walk The Night
07. In Mortal Danger
08. Acid Rain

09. Electric Rite

Első ízelítőként a 'The Serpent's Kiss' című számot osztotta meg a banda. Ennek kapcsán így szól Christian Larson (Necrofier) tömör közleménye: "A 'The Serpent's Kiss' dal azoknak szól, akik a saját útjukat járják".

Újonnan pedig megjelent a legújabb szám, a 'Mortal Danger', aminek hivatalos videoklipje "összefoglalja Night Cobra élő bulijainak minden erejét és intenzitását". A "cyber-noir" stílusú kisfilmet Dwayne Cathey rendezte.

Az alábbi lejátszón végighallgatható a Night Cobra 2020-as debütáló EP-je, az 'In Praise of the Shadow':

"Ezek a Night Cobra dalok a punk és a heavy metal műfaj beton- és acélgyárában születtek" - mondta a banda énekese, Christian Larson. "A világ lángokban áll; mi pedig keressük a kiutat, ami távol repít minket a Földtől!".

Korábban megjelent az EP 'Escape From Earth' című számának hivatalos, Dwayne Cathey által rendezett videója, ami egy "5 és fél perces kisfilm, mely John Carpenter azonos című filmjéből (és annak Escape from New York című folytatásából) merít ihletet".

"A Night Cobra klasszikus heavy metalista stílusa tökéletesen passzol az Escape from New York és az Escape from LA filmek disztópikus jövőképéhez" - nyilatkozta a Night Cobra frontembere. "'Escape From Earth' című számunk konkrétan a harmadik John Carpenter-film témáján alapszik; azon a filmen, ami sosem készült el. Egyfajta főhajtásként is szánjuk tehát ezt a videót, Carpenter munkássága felé".

A Night Cobra a 2022-es évben olyan legendák társaságában fog koncerteket adni, mint a Candlemass, a Dark Angel, a Riot és a Cirith Ungol. Bővebb infók a jövőbeni koncertekről, hírek a bandáról: www.facebook.com/NightCobra


Itt a NIGHT COBRA új klipes száma, a 'Mortal Danger'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.