Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

NEMECIC - itt a finn melo-death banda legelső videoklipje, ami a 'Dodecahedron Avenue' című számhoz készült!

2021-10-13
A finn melodic death metalista Nemecic együttes kiadta második albuma, a 'The Last Magic in Practice' legfrissebb single-dalát.

A 'The Last Magic in Practice' a Nemecic zenekar második nagylemeze; ami október 29-én jelenik meg, az Inverse Records jóvoltából.

Legfrissebb előzetesképpen a banda most bemutatta 'Dodecahedron Avenue' című számát, amihez történetük legelső hivatalos videoklipjét forgatták. A premier lentebb érhető el.

A közlemény így szól: "A 'Dodecahedron Avenue' az új album egyik legvadabb nótája, amit azért filmesítettünk meg, mert elsöprő refrén és gyors tempó hallható benne. Ez a dal garantáltan fontos eleme lesz jövőbeni koncertjeink szettlistájának is. Dalszövegileg az album koncepcióját; vagyis a kreativitás témáját követi ez a szám: a 'Dodecahedron Avenue' a saját művészi utunk megtalálásáról szól. Emellett pedig szó van benne különféle mítológiákról, nyugati okkultizmusról és mágiáról is - ahogy azt tőlünk megszokhattátok".

Az új Nemecic albumot - amit Niko Anttila dobos, Emil Borg basszusgitáros, Pasi Rajakallio gitáros, Aki Salonen énekes és Tuomo Salonen gitáros-vokalista rögzített - itt lehet előrendelni.

Friss hír, hogy a Nemecic október 30-án rendezi meg a 'The Last Magic in Practice' hivatalos bemutató koncertjét, a finnországi Jyväskylä városában, a Lutakko klubban.

Bővebb infók, hírek az új albumról: www.facebook.com/Nemecic


NEMECIC - itt a finn melo-death banda legelső videoklipje, ami a 'Dodecahedron Avenue' című számhoz készült!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.