Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Harmadik albumát adja ki januárban a finn AMOTH zenekar - itt az új dal, az 'It Ain't Over Yet'!

2021-11-26
A progresszív metalista Amoth együttes a Rockshots Records-szal kötött lemezszerződést, és bejelentette, hogy új, 'The Hour of the Wolf' című albuma január 28-án jelenik meg.

Az Amoth egy dallamos / progresszív heavy metal banda, ami Helsinkiből származik. Soron következő nagylemezük, a 'The Hour of the Wolf' - az előzetes közlemény szerint - "minden tekintetben nagy előrelépés" a banda előző, 'Revenge' (2016), 'Crossing Over' (2011) és 'Wounded Faith' (EP / 2008) című albumaihoz képest.

"Messze ez az eddigi legjobb albumunk! Kiemelkedő performanszokat hallhattok mindannyiónktól! Mind dalszerzés, mind pedig produkció tekintetében rengeteget javultunk. Ez tehát nem egy "gyorskajás" album. A dalok nagy része igazán komplex, és egy hallgatásnál többet igényel!" - nyilatkozta az Amoth  gitárosa / elsőszámú dalszerzője, Tomi Ihanamäki.

Az Amoth zenei gyökerei a '80-as évek heavy metal zenéjében keresendők, de emellett egyéb különféle zenei irányzatok (prog-rock, thrash, jazz) is felfedezhetők a dalokban.

Az új albumon ezúttal is az Ensiferum-ból ismert Pekka Montin énekel, és - most először a banda történetében - billentyűk is hallhatók a dalokban. Összességében "őrületes vokál-témákra és virtuóz zeneiségre" kell számítani a kilenc új számban. Az új lemezre nem mellesleg két, Steve Vai / Joe Satriani-stílusú instrumentális tétel ('Wind Serenade Part I', 'Wind Serenade Part II') is felkerült. A borító és a dallista így néz ki:

01. Alice
02. The Man Who Watches The World Burn
03. Wounded Faith
04. Wind Serenade Part I
05. Wind Serenade Part II
06. We Own The Night
07. It Ain’t Over Yet
08. Traces In The Snow
09. The Hour Of The Wolf

Az album előrendelési infói itt érhetők el.

Az első új single-dal, a 'The Man Who Watches The World Burn' - ami témáját tekintve a Batman-filmek Joker karakteréről szól, és egy "egyedi basszus-szóló" is hallható benne - alább elérhető hivatalos videoklip formájában:

Megjelent továbbá az 'It Ain't Over Yet' című szám dalszöveges videója is. Ez a szám egy "teljes töltetű, kegyelmet nem ismerő thrash-támadás"!

További infók, hírek a bandáról és az új albumról: www.facebook.com/amothband


Harmadik albumát adja ki januárban a finn AMOTH zenekar - itt az új dal, az 'It Ain't Over Yet'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.