Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TWO FACE SINNER - új dalszöveges videoklip a perui black-death bandától: 'Satanic Altar'

2021-11-24
A perui Two Face Sinner zenekar bemutatott egy új lyric-videót a tavalyi évben kiadott 'Spiritual Nemesis' nagylemezről.

A Two Face Sinner egy perui black / death metal banda, amit a legendás Anal Vomit egyes tagjai alkotnak. A gitáros-énekes Numa és a pengetős Arún által 2006-ban alapított csapat négy évvel később adta ki debütáló albumát, amit a 2015-ös 'Peccatum Originale' követett.

"A Two Face Sinner zenekar annak az archetípusa, akik mi magunk vagyunk a társadalom peremén. Olyan ez a banda, mint a legeszesebb egyén a sztenderd vallási közösségek élén. Dél-Amerikára levetítve rengeteg ilyen szekta létezik, és mi magunk is ilyen módon működünk: az érme két oldalát mutatjuk felétek. Viszont legyilkolni nem fogunk senkit csak azért, mert erre a világra született..." - magyarázza bandája lényegét Numa, akit Arún mellett a basszusgitáros Set és a dobos Joe Hoyle kísér a csapatban.

A banda aktuális, 'Spiritual Nemesis' című albumát 2020. április 24-én adjta ki a holland Non Serviam Records, az alább látható borítóval és dallistával:

 

01. Invoking Evil
02. Satanic Altar
03. God Sun
04. Servants of Blind Faith
05. Army of Me
06. God of the Masses
07. Triumphant Satan
08. Chants of Hate
09. Ode To Destruction
10. Mother Death

Az albumra itt lehet leadni a rendeléseket.

Egy másfél évvel a megjelenés után a csapat közzétette a 'Satanic Altar' című szám hivatalos szöveges videóját, ami itt tekinthető meg:

Elsőként egyébként a 'Triumphant Satan' című számot osztották meg, amit a tagok így kommentáltak: "A 'Triumphant Satan' egy metaforikus, poszt-apokaliptikus dal, ami a Bölcsek diadalmára íródott; a Holló nagyságát hivatott dicsőíteni. Ő a Szentek és a Szentségtelenek őrzője...".


TWO FACE SINNER - új dalszöveges videoklip a perui black-death bandától: 'Satanic Altar'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.