Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Februárban új albummal jelentkezik a DEATHBELL zenekar - itt a friss dal-premier!

2021-11-25
A Svart Records adja ki az 'A Nocturnal Crossing' című albumot, ami a francia okkult doom rock banda, a Deathbell friss anyaga.

A Deathbell zenekar Toulouse városából származik, és hátborzongató, egyben kemény, fuzz-hatású doom zenét játszik. 2018-ban adták ki debütáló, 'With the Beyond' című albumukat, ami nagy sikereket aratott underground körökben. A Deathbell azóta megalkotott egy újabb ópuszt: ez az 'A Nocturnal Crossing' nagylemez, ami 2022 februárjában lát napvilágot.

Az új lemezen "Lauren Gaynor kísérteties és melankólikus hangja vonul át a temetői orgona és a torzított riff-áradatok súlyán. Az 'A Nocturnal Crossing' album egy hipnotikus túlvilági dimenzióba kalauzolja a hallgatókat; méghozzá morbid, egyben pszichedelikus ritmusokon és árnyék-szerű atmoszférákon át. A Deathbell misztikus doom zenéje egyszerre hat nyugtatóan és felvillanyozóan".

Az új album dalait 2018 és 2021 között szerezték. Dalszövegek tekintetében az élet metafizikai és spirituális kérdései kerülnek górcső alá. A lemezborító így néz ki:

Az 'A Nocturnal Crossing' LP-n és CD-n rendelhető elő, de természetesen megvásárolható digitális változatban is.

Az első single-dal, a 'The Stronghold And The Archer' digitális formában november 26-án jelenik meg. A dal hivatalos szöveges videoklipje itt érhető el:

A Deathbell felállását Lauren Gaynor énekes-billentyűs, Bastien Commelongue gitáros-billentyűs, Frederic Bolzan gitáros, Valentin Troï basszusgitáros és Robin Draye dobos alkotja.


Februárban új albummal jelentkezik a DEATHBELL zenekar - itt a friss dal-premier!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.