Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

BESTIA ATER - nemzetközi szinten is napvilágot lát a bolgár death metal banda debütáló albuma, az 'Anno.Bestia.Chrysallis'

2021-11-26
A bolgár death metalista Bestia Ater együttes világraszóló lemezszerződést kötött a Wormholedeath Records-szal.

A Bestia Ater az új lemezszerződés apropójából újra kiadja - ezúttal a világ minden táján - debütáló, 'Anno.Bestia.Chrysallis' című albumát. A reissue 2021. december 17-én lesz esedékes.

Az 'Anno.Bestia.Chrysallis' nyolc "könyörtelen, pusztító hangzású death metal-himnuszt tartalmaz, felszerelve némi black metal-beütéssel". Az album dalszövegei egy bizonyos koncepció mentén fűződnek egymáshoz: elsősorban az emberek és a démonok kapcsolatának témáját feszegeti a banda.

A Bestia Ater projektet Kiril Kirilov énekes / dalszövegíró és Dinko Dimov dalszerző / basszusgitáros alapította. Kirilov ezt megelőzően a Hyperborea (1997-2016) frontembere volt, valamint megfordult a Past Redemption és a Terravore zenekarok élén is. Dinko Dimov pedig nem mellesleg professzionális grafikus, aki maga készíti a Bestia Ater lemezborítóit is.

A Bestia Ater korábban már bemutatta élőben a debüt-albumot; méghozzá a Sea of Black fesztivál keretében, amely koncert során Villy Neshev gitáros (Project Arcadia), Ivo "The Jeep' Ivanov dobos (Enthrallment) és Deyan Videv másod-gitáros (Ciroza) kísérte az alap-felállást. Ivanov és Neshev egyébként feltűnik az 'Anno.Bestia.Chrysallis' album dalaiban is.

További infók, friss hírek: www.facebook.com/BestiaAter.deathmetal


BESTIA ATER - nemzetközi szinten is napvilágot lát a bolgár death metal banda debütáló albuma, az 'Anno.Bestia.Chrysallis'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.