Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

LEFT TO DIE néven egyesültek újjá a DEATH zenekar klasszikus felállásának egyes tagjai

2022-01-25
A Left To Die zenekart Terry Butler (Obituary) és Rick Rozz (ex-Massacre) alapította. Mellettük a Gruesome mesterei, Matt Harvey (Exhumed) és Gus Rios (ex-Malevolent Creation) tagja a bandának.

A floridai székhelyű Left To Die jelenleg debütáló EP-jén dolgozik, illetve tervbe vette egy nyári, USA-beli turnét, melynek során teljes egészében előadják majd a klasszikus 'Leprosy' albumot, valamint a 'Scream Bloody Gore' egyes dalait.

Terry Butler a következőképpen nyilatkozott az új projekt kapcsán: "Miután lezajlottak a legutóbbi Chuck-tribute koncertek, Matt, Gus és jómagam Rick-kel kiegészülve a közönségnek szögeztük a kérdést: "Szeretnétek néhány vérbeli 'Leprosy'-bulit?" A válasz egyöntetűen “igen!” volt... így szólt a tömeg. Matt és Gus rögtön fel is ültek a 'Leprosy'-vonatra, ami nagyszerű, hiszen - véleményem szerint - nélkülük nem is lehetne életre kelteni ezt az egészet!! A Left To Die hamarosan hozzátok is elérkezik!!".

Rick Rozz hozzátette: "Hatalmas megtiszteltetés és öröm számomra, hogy megannyi év után újra Terry-vel közösen játszhatom ezeket, a 34 évnél is idősebb nótákat! Nem is beszélve Matt és Gus végtelen tehetségéről! Brutális lesz a dolog, az biztos!".

Hamarosan jönnek a friss hírek a Left To Die debütálása kapcsán...

 

LEFT TO DIE néven egyesültek újjá a DEATH zenekar klasszikus felállásának egyes tagjai
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.