Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

TRISKELYON - kiadta debütáló lemezét az ARTACH / HYPERIA tagok alkotta, kanadai thrash banda

2022-01-26
A melodic thrash metal zenében utazó, kanadai Triskelyon január 25-én jelentette meg első mini-albumát.

A Triskelyon nevű projektet Geoff Waye, az Artach és a Category VI gitárosa hozta létre. A banda stúdió-felállásának tagja továbbá két tehetséges énekes, Pete Healey és Marlee Ryley (Hyperia), valamint Raul Marques (Burning Torment) dob-virtuóz.

Az Anthrax, a Death Angel, a Metal Church, a Testament és a Forbidden rajongóinak előszeretettel ajánlott, bemutatkozó Triskelyon EP az alábbi lejátszó révén hallgatható végig és rendelhető meg digitális formában:

"A célom az volt ezzel a projekttel, hogy dallamos, ugyanakkor mégis alapvetően thrash-alapú metalzenét tárjak a közönség elé" - nyilatkozta Waye. "Tulajdonképpen nevezhető ez a saját szóló-projektemnek, mivel hellyel-közzel mindent jómagam írok - a dalokat és a dalszövegeket -, és én gitározok, basszusgitározok az EP-n. Mivel dobolni nem tudok, erre a feladatra felkértem jóbarátomat, a fantasztikus Raul Marques-t. Lévén a vokálokat dallamossá szerettem volna tenni, egy igazi vokál-istent béreltem fel a mikrofon mögé: ő Pete Healey, akinek kiváló hangját a 'Hunger' és a 'Find A Way' című dalokban hallhatjátok. A puzzle utolsó darabkája Marlee Ryley volt, aki egy úgyszintén sokoldalú énekes-tehetség; egy gyilkos kanadai metalbanda, a Hyperia frontasszonya. Őt nem ismertem korábban; egyszerűen csak felkértem a szereplésre, és ő nagyszerű munkát végzett az 'Odyssey (Blessed By Steel)' című záró-tételben!".

A Triskelyon a debüt-EP megjelenése alkalmából bemutatta a 'Hunger' című szám hivatalos szöveges videóját. Íme a premier:

 

TRISKELYON - kiadta debütáló lemezét az ARTACH / HYPERIA tagok alkotta, kanadai thrash banda
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.