Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a DARKNESS EVERYWHERE zenekar legelső videoklipje!

2022-03-28
A kaliforniai melodic death metal banda, a Darkness Everywhere néhány hete adta ki debütáló EP-jét; most pedig bemutatta a csapat első hivatalos videoklipjét.

A Darkness Everywhere bemutatkozó mini-albuma 'The Seventh Circle' címmel jelent meg február végén, a Creator-Destructor Records kiadó jóvoltából, az alább látható borítóval és dallistával:

01. Apocalyptic Nightmares
02. Darkness Everywhere
03. The Grand Impact
04. Lost Dimensions
05. Reign Of Chaos
06. Survival Of The Sun
07. The Seventh Circle

Az album első single-dala, a 'The Grand Impact' - amiben a Darkest Hour énekese, John Henry vendégeskedik - alább elérhető:

Korábban megjelent a 'Reign Of Chaos' című dal is:

Frissen pedig napvilágot látott a Darkness Everywhere első hivatalos videoklipje, ami a bandáról elnevezett számhoz készült. A klipet Van Labrakis (Nite), Michelle Nisbet és Marshall Wieczorek rendezte, valamint Alessandro Pulisci (Ugly Owl Films) vágta végleges formájára. Íme a premier:

A Darkness Everywhere zenekarban Ben Murray énekes-gitáros-dobos (Light This City, Wilderness Dream), Cameron Stucky dobos (Crepuscle) és a neves producer, Zack Ohren (basszusgitár) egyesítette erejét. A banda bemutatkozó albuma, a 'The Seventh Circle' címe Dante Pokol-járó útjának hetedik körére utal. A mini-lemezt 2020 folyamán vették fel, az Oakland-beli Sharkbite Stúdióban - a producer és a hangmérnök természetesen maga Zack Ohren volt; a lemezborító pedig Samuel Nelson műve. Vendégként szerepel az EP dalaiban Laura Nichol (énekesnő, Light This City) és John Henry (Darkest Hour).

A február 25-én megjelent album rendelési infóit itt lehet megtalálni.

 

Itt a DARKNESS EVERYWHERE zenekar legelső videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.