Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Megjelent a VOLTAGEHAWK debütáló albuma, az 'Electric Thunder'

2022-01-26
A Voltagehawk együttes debütáló albuma, az 'Electric Thunder' a TLG Entertainment / INgrooves kiadók jóvoltából látott napvilágot.

A 'Electric Thunder' "kozmikus utazásra repíti a hallgatókat a Voltagehawk rock & roll-bolygója körül". A csapat egyedi gitár-témái és ritmusos dob-ütemei remek párosítást alkotnak a gondolatébresztő dalszövegekkel és a Voltagehawk alapvetően laza rock & roll-attitűdjével. Az ütős nagylemez, valamint a frissen bemutatott single-dal / videoklip ('The Cosmic Hangman') megjelenésével a banda bebizonyítja, hogy a Voltagehawk neve garancia a zeneipar jövőjére!

Az 'Electric Thunder' dalait az albumról elnevezett, a banda tulajdonában álló stúdióban rögzítették, Geoff Piller hangmérnökkel. A maszterizálást Brian Lucey látta el, a Magic Garden Mastering Stúdióban (Black Keys, Ghost, Arctic Monkeys, Dr. John, Marilyn Manson). A 13 számos lemez egy koncepcionális anyag, aminek története egy fiatal hősnőről szól, aki "téren és időn át száguldozik, hogy elvigye a Föld számára a valahavolt legfontosabb üzenetet".

Bővebb infók, hírek a Daniel Fenton frontember vezette Voltagehawk zenekarról: www.facebook.com/voltagehawk

 

Megjelent a VOLTAGEHAWK debütáló albuma, az 'Electric Thunder'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.