Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

5 év után új albummal jelentkezik a Sevendust / Alter Bridge tagok alkotta PROJECTED - itt az új videoklip, a 'Stain'!

2022-05-20
A Sevendust, a Tremonti és az Alter Bridge egyes tagjaiból álló Projected zenekar befejezte munkálatait harmadik nagylemezén, ami a 2012-es 'Human' és a 2017-es 'Ignite My Insanity' folytatása.

A szuper-group - melynek tagja John Connolly (Sevendust) énekes-gitáros, Vince Hornsby (Sevendust) basszer, Scott Phillips (Alter Bridge, Creed) gitáros és Eric “E-Rock” Friedman (Tremonti) gitáros-énekes - 2012 júniusában jelentette meg debütáló, 'Human' című albumát, majd öt évvel később ennek folytatását, az 'Ignite My Insanity' nagylemezt.

Újabb öt évvel később érkezett a hír, miszerint 2022. június 24-én megjelenik a banda harmadik nagylemeze, a Rat Pak Records jóvoltából. A 'Hypoxia' címet viselő kiadvány immáron elő is rendelhető különféle változatokban, a kiadó honlapján.

A 'Hypoxia' összesen 13 új dalt tartalmaz. Ezen a lemezen is az előzőekhöz hasonló hangzásra kell számítani, de ezúttal felfedezhetők az egyes tagok eredeti bandáink speciális védjegyei, stílus-elemei is. Kezdve a nyitó-tétel ('Consequences') dallamos bevezetőjével, egészen az 'At Your Window' című záró-nótáig, az új album egy különleges zenei kalandra csábítja a hallgatót.

A tracklista:
01. Consequences
02. Dead Weight
03. The Thing That’s Real
04. Stain
05. Take Aim
06. Hypoxia
07. Without You
08. Scars
09. My Addiction
10. Test
11. Dark
12. Death Is Mostly Permanent
13. At Your Window

Íme az album videoklipes címadó dala:

Valamint a frissen megjelent 'Stain' single:

John Connolly elmondta: “Négy igazán erős egyéniség szerepel ebben a bandában. Mindannyian elég régóta vagyunk ebben a bizniszben - az Alter Bridge-től a Creed-en és a Sevendust-on át, egészen a Tremonti-ig; tehát ezen előadók egyes klasszikus elemeit és hangzását gyűjtöttük össze erre az albumra - ami által igazán egyedi lett a végeredmény!”.

Scott Phillips így nyilatkozott: “Mindannyian tagjai vagyunk más-más bandáknak; ahol kiadjuk szívünket-lelkünket... a Projected pedig egy új lehetőség kiterjeszteni mindezt ezt újabb, friss irányzat felé".

Eric “E-Rock” Friedman hozzátette: “Amikor a Projected-re gondolok, az első szavak, melyek eszembe jutnak: 'nyers' és 'őszinte'. Nincsenek túlgondolva a dolgok. Meglehetősen organikus zenekarról van tehát szó”.

Vinnie Hornsby így szólt: “Olyan régóta együtt zenélünk már, hogy nevezhetnénk ezt akár házasságnak is... számomra igazán szívmelengető érzés a legjobb barátaimmal - akik egyben kiváló tehetségek - együtt muzsikálni”.

 

5 év után új albummal jelentkezik a Sevendust / Alter Bridge tagok alkotta PROJECTED - itt az új videoklip, a 'Stain'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.