Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Kiadta első nagylemezét a death metalista VOMIT FORTH zenekar - itt az új klip, 'Seething Malevolence'!

2022-07-14
A Connecticut-ból származó brutál-death banda, a Vomit Forth lemezszerződést kötött a Century Media Records kiadóval, és kiadta első nagylemezét.

A Vomit Forth teljes értékű debütáló albuma, a 'Seething Malevolence' 2022. július 8-án szabadult a világra. Habár a banda alapvetően úgynevezett "East Coast death metal" zenét játszik ezen a lemezen (ahogy a műfajt Internal Bleeding vagy a Scattered Remnants zenekarok révén ismerhetjük), a 'Seething Malevolence' dalai ennél sokoldalúbbak; a stílus experimentális fordulatos elemekkel tarkított irányzatát (á la Napalm Death, Full Of Hell, Ingerity, stb.).

A tracklista:
01. Intro
02. Eucharist Intact
03. Pain Tolerance
04. Tortured Sacrament
05. Unrecognizable
06. Seething Malevolence
07. Severely Wounded
08. Carnivorous Incantation
09. I Feel Nothing
10. Predatory Savior
11. Pious Killing Floor

A saját producelésű 'Seething Malevolence' album hanganyagának keverését és maszterizálását a neves Arthur Rizk (Power Trip, Ghostmane) végezte el; vendégként pedig az amerikai "noise-mester", Prurient szerepel a lemez intrójában.

"Nagyon örülünk és hálásak vagyunk, hogy a Century Media kötelékében dolgozhatunk" - nyilatkozta a banda frontembere, Kane Gelaznik, aki 2017-ben alapította a zenekart Nick Herrmann dobossal, Tyler Bidwell basszusgitárossal és Ricky Brayall gitárossal közösen. "Mi magunk is nagy rajongói vagyunk a kiadó régi partnereinek - pl. Asphyx, Merauder, Napalm Death... -, így tisztában vagyunk azzal, hogy ha death metalról van szó, egy előremutató, progresszív gondolkodású csapat áll mögöttünk. Mi is ezt az attitűdöt és ugyanezeket a víziókat képviseljük zenénkben: nincsenek "külsős" szabályok; csak a saját szabályaink szerint élünk!".

A 'Seething Malevolence' itt rendelhető elő különféle formában. Íme az első hivatalos album-előzetes:

Az első single-dalt / videoklip 'Predatory Saviour' címmel jelent meg. Ezt követte az újabb kisfilm, ami 'Carnivorous Incantation' címmel debütált. A megjelenést követően továbbá megosztották a 'Seething Malevolence' című szám hivatalos videóját is. Íme a premierek:

 

Kiadta első nagylemezét a death metalista VOMIT FORTH zenekar - itt az új klip, 'Seething Malevolence'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.