Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Klip-premier: CORELEONI - 'Like It Or Not'

2022-05-20
A svájci Gotthard zenekar gitárosa, Leo Leoni által alapított CoreLeoni projekt bemutatta új, hármas számú albuma legfrissebb klipes single-dalát:

A CoreLeoni új, 'III' című albuma a napokban (május 20.) jelent meg az Atomic Fire Records gondozásában, kiegészítve egy négyszámos bónusz CD-vel, ami Gotthard-feldolgozásokat tartalmaz.

Az albumot itt lehet megrendelni különféle változatban. Íme a korábban megjelent kedvcsináló videoklipek:

Leo Leoni gitáros "személyes rock 'n' roll-múltjához való visszatérésként" hozta létre a CoreLeoni projektet, amiben Ronnie Romero (Rainbow, Lords Of Black) énekes, Hena Habegger dobos, Jgor Gianola gitáros és Mila Merker basszusgitáros volt a további szereplő. A CoreLeoni 2018. február 23-án adta ki első albumát, 'The Greatest Hits, Part 1' címmel, a Frontiers jóvoltából. Ennek folytatása, a 'II' egy másfél évvel később, 2019 szeptemberében jelent meg, már a német AFM Records gondozásában. Az első két lemezen többnyire régi Gotthard dalok újradolgozásai hallhatók, de az új, hármas számú album már főként saját, eredeti felvételekből áll. A 'III' a CoreLeoni első albuma, amin Eugent Bushpepa énekel és Alex Motta dobol.

 

Klip-premier: CORELEONI - 'Like It Or Not'
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.