Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

CROWNE - élőben jelentkeznek a stúdióból a Europe, a H.E.A.T. és a The Poodles egyes tagjai!

2022-08-18
A Frontiers Music Srl kiadó jelentette be, hogy az új svéd melodic hard rock-szupergroup hamarosan kiad egy 'Live from Studio Gröndahl' című mini-albumot.

A Crowne 2021-ben adta ki 'Kings in the North' című debüt-albumát. A zenekart "a mindenkori svéd melodic rock-színtér legizgalmasabb, legkülönlegesebb bandájaként" jellemzi a Frontiers kiadó. A négy tehetséges és tapasztalt zenész közösen egy ütős, garantáltan jövőbeni klasszikussá váló debüt-albumot hozott össze, Serafino Perugino (a kiadó elnöke) segítségével és felügyeletével. A bemutatkozó Crowne album egy "fülbemászó dallamokkal gazdagon megpakolt, kötetlen és erőteljes rock 'n' roll / melodic rock-anyag", amin vendégként szerepelt többek közt a szólógitáros Love Magnusson (Dynazty).

A banda alap-felállását Alexander Strandell énekes (Art Nation), Jona Tee gitáros-billentyűs / producer (H.E.A.T.), John Levén basszusgitáros (Europe) és Christian Lundqvist dobos (The Poodles) alkotja, de nemrégiben Magnusson is teljes értékű tagként csatlakozott a bandához.

Míg a rajongók epekedve várják a debüt-album folytatását, a banda egy speciális EP-vel enyhíti a várakozás nehézségeit. Az augusztus 19-én megjelenő 'Live from Studio Gröndahl' öt dalt foglal magában a 'Kings in the North' albumról; méghozzá egyedülálló minőségben előadva (ahogy az lentebb, a komplett performansz-videóban is látható)!

A tracklista:
01. Kings In The North
02. Sharoline
03. Perceval
04. Mad World
05. Save Me From Myself

Az exkluzív EP-t itt lehet előrendelni különféle változatban.

Hamarosan pedig jönnek a friss hírek a Crowne második nagylemezének ügyében!

Alexander Strandell énekest az Art Nation zenekar frontembereként ismerehti a műfaj közönsége. 2015 óta az Art Nation három nagysikerű stúdióalbumot adott ki, és a nemzetközi melodic hard rock-szcéna egyik legígéretesebb zenekaraként híresült el. 

Jona Tee nevét minden bizonnyal mindenki ismeri a svéd (és általában a nemzetközi) rock-színtéren. Elsősorban a H.E.A.T. zenekarral alkotott maradandót, de az új formációban is elsőszámú dalszerzőként / producerként / billentyűs-gitárosként működik közre.

Basszusgitáron szintén egy olyan egyén játszik a Crowne-ban, akit nem kell bemutatni. Ő John Levén, a legendás Europe zenekar basszusgitárosa, aki jelen esetben is az ütős ritmus-szekció elsőszámú felelőse.

A The Poodles dobosa, Christian “Kicken” Lundqvist a Crowne negyedik tagja; a ritmus-szekció háttere és alapja. A The Poodles Svédország egyik legsikeresebb rockbandája a 21. században; így az ő tehetségéhez sem fér kétség.

A Crowne ötödik tagja, Love Magnusson szólógitáros a nagysikerű Dynazty zenekar egyik alapítója, akinek tehetsége felér példaképei (Yngwie Malmsteen, Kee Marcello, Zakk Wylde, Joe Satriani, stb.) képességeivel, de emellett mégis sajátos és jellegzetes stílussal rendelkezik.

 

CROWNE - élőben jelentkeznek a stúdióból a Europe, a H.E.A.T. és a The Poodles egyes tagjai!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.