Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

15. albumát adja ki októberben a JADED HEART - itt a 'Heart Attack' címadó dalának szöveges klipje!

2022-09-27
Németország egyik legstabilabb hard rock bandája október 14-én adja ki 14. stúdióalbumát, a 'Heart Attack'-et, amit a szintén német Massacre Records gondoz.

Súlyos és dallamos gitár-témák, modern és gyors ritmus-szekció, fülbemászó melódiák, együtténeklős refrének és lenyűgöző vokálok jellemzik a Jaded Heart új albumát. A veterán német banda egy újabb melodic metal-mesterművel tért vissza! Nem mellesleg ez a második lemez a banda történetében, amit billentyűktől mentesen rögzítettek!

A Jaded Heart a 2020-as 'Stand Your Ground' folytatáaként adja ki a 'Heart Attack' című nagylemezt, 2022. október 14-én, a Massacre Records jóvoltából; méghozzá digipak CD-n, limitált LP-n, limitált box-szettben és digitális változatokban. Az előrendeléseket itt lehet leadni.

Az alább látható lemezborítót Thomas Ewerhard készítette. A 'Stand Your Ground' hanganyagának keverését és maszterizálását Manuel Cohnen végezte el.

Az új lemez 'Right Now' című dalában vendég szerepel a svéd power metalista Insania zenekar szólógitárosa, Niklas Dahlin.

A tracklista:
01. Blood Red Skies
02. Sweet Sensation
03. Heart Attack
04. Harvester Unknown
05. Lady Spider
06. Descent
07. Remnants Of Before
08. Right Now
09. It's About Time
10. Bridges Are Burning
11. Midnight Stalker

A banda jelenlegi felállását Johan Fahlberg énekes, Peter Östros és Masahiro Eto gitárosok, Michael Müller basszusgitáros és Bodo Stricker dobos alkotja.

Fahlberg így nyilatkozott az új album kapcsán: "Ezek a dalok nagy mértékben inspirálnak engem. Már önmagában a dallamok és a ritmusok magas színvonala komoly gondolatébresztő jelleggel bírnak - néhány dalszöveg pedig konkrétan önmagát írta meg. Hatalmas megtiszteltetés volt számomra, hogy én írhattam a szöveget erre a súlyos, hard-rockos, ütős melodic metal albumra!".

Az első ízelítő, az albumot nyitó 'Blood Red Skies' dal hviatalos videója alább érhető el:

Megjelent továbbá az album címadó dalának hivatalos szöveges videója is:

 

15. albumát adja ki októberben a JADED HEART - itt a 'Heart Attack' címadó dalának szöveges klipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.