Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

HALIPHRON - új lemezszerződés, új dal, készülő debüt-album

2022-09-23
A Haliphron nevezetű, holland metalbanda bemutatta 2023-as debütáló albuma első single-dalát, ami az 'Unidentified Mass' címet viseli.

A Haliphron zenéjében a metal műfaj különböző stílusait vonultatja fel, de alapvetően a szimfónikus, nagyzenekari betétekkel elátott metal-témák dominálnak dalaikban. Koncepcióját tekintve ezek a szerzemények horrorisztikus történeteket mesélnek el, teátrális és epikus, de ugyanakkor mégis könnyen befogadható formában.

A Haliphron jelenleg debütáló nagylemezén dolgozik, aminek megjelenése 2023 tavaszára várható. Ezt a stúdióalbumot a zenekar első hivatalos kiadója, a Listenable Records fogja gondozni.

A friss híreket Ramon Ploeg gitáros közölte: "Büszkén jelentjük be, hogy leszerződtünk és kollaborációra léptünk a Listenable Records kiadóval! Hosszú hónapokon keresztül írtuk az új dalokat, próbáltunk és gyakoroltunk; most pedig végre hivatalosan stúdióba is vonulhattunk, hogy felvegyük ezt az album-szörnyet, ami 2023 elején fog a világra szabadulni. Az első single, a 'Unidentified Mass' pedig tökéletesen jellemzi bandánk zeneiségét: sötét, epikus, kemény és robbanékony! Ebből a dalból és videóból megismerhetitek Haliphron történetét, aki egy pusztító, félig ember-félig szörnyeteg entitás az óceán mélyéről, és arra készül, hogy halált és egyéb borzalmakat hozzon a világra. Készüljetek egy nagyon sötét, nagyon agresszív és igencsak kemény albumra. Haliphron úgyis megtalál mindenkit!".

A Haliphron felállását Marloes Voskuil énekesnő, Ramon Ploeg gitáros, Jessica Otten basszusgitáros, Jeroen Wechgelaer gitáros, David Gutierrez Rojas billentyűs / kórus felelős és Frank Schilperoort dobos alkotja.

Hamarosan jönnek a friss hírek, további részletek a banda debütáló albuma kapcsán...

 

HALIPHRON - új lemezszerződés, új dal, készülő debüt-album
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.