Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ORDER OF MINERVA - itt az új dal, az 'Army Of The Lost' videoklipje!

2022-09-27
"Új fény a melodic-metal színtéren!"

Az "agresszív, de mégis elbűvölő" énekesnő, Elisabetta Furlanetto vezette Order Of Minerva együttes dallamos, modern és progresszív power metal zenében utazik, de ugyanakkor nem vetnek meg semmilyen műfajt, ha dalszerzésről van szó.

Az egész projekt a modern társadalom ellentmondásain alapszik - pontosabban az emberek közösségi média által okozott magányáról és elhagyatottságáról; a Föld kifogyóban lévő forrásairól; illetve a fiatalabb generációk kilátástalanságáról mesélnek az Order Of Minerva dalai.

Most megjelent a banda első hivatalos single-dala, az 'Army Of The Lost', ami egy jövőbeni single-sorozat, valamint a leendő debütáló album első előzetese.

"A városok összezsugorodtak homokos sivatagokká; miközben a multinacionális vállalatok erőszakkal, igazságtalanul és könyörtelenül hajtják igába a szegényeket, akik a folyamatos túlélésért küzdenek. A Minerva-rend egy titkos anarchista csoport, amely arra törekszik, hogy egynlő arányban ossza el a bolygó forrásait a rászorulók között. Az erőszak azonban erőszakot szül..."

Az Order Of Minerva bemutatkozó dala és videoklipje, az 'Army Of The Lost' itt érhető el:

Bővebb infók, friss hírek: www.facebook.com/orderofminerva

 

ORDER OF MINERVA - itt az új dal, az 'Army Of The Lost' videoklipje!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.