Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

RUFFYUNZ - egykori és jelenlegi Deep Purple, Whitesnake és Rainbow tagok vendégeskednek a második albumon

2022-09-27
Randy Pratt (Cactus, The Lizards), JZ Barrell és Ed Terry bandája újabb nagy dobással készült.

A Ruffyunz együttes Randy Pratt (Cactus, The Lizards), az Emmy-díjas hangmérnök, JZ Barrell, valamint Ed Terry énekes és számos neves vendégzenész közreműködésében szülte meg második albumát, ami stílszerűen a 'Ruffyunz II' címet kapta.

Randy Pratt basszusgitáros "a pedálok és a riffek mestere", aki karrierje során együtt a legendás Cactus együttessel, majd a The Lizards zenekarral. Ed Terry olyan előadók oldalán énekelt a színpadon, mint Stevie Wonder, a Sister Sledge, John Oates, Sissy Houston és Slash; emellett pedig olyan legendák lemezein hallható hangja, mint például John Lennon, Keith Richards, a Talking Heads, a Simply Red, Little Steven, David Bowie, Rod Stewart, a Fleetwood Mac, David Lee Roth, Madonna, Whitney Houston, Aretha Franklin és Tina Turner. JZ Barrell pedig hangtechnikusként, mixerként és dalszerzőként híresült el... A Ruffyunz együttesben mellettük egy "beugrós" gitáros, Jesse Berlin is szerephez jutott - általában neki köszönhetők a gitár-témák, illetve a gitár-felszerelések biztosítása.

A frissen megjelent 'Ruffyunz II' lemezen vendégként szerepel a legendás dobos, Bobby Rondinelli (Black Sabbath, Rainbow, BOC), valamint Don Airey (Deep Purple), Dave Maniketti (Y&T), Pat Thrall (Pat Travers, Glenn Hughes, Meat Loaf), Tracy G. (Dio) és Joel Hoekstra (Whitesnake).

Randy Pratt a következőket nyilatkozta: "Hello, srácok! Itt az első betekintés a soron következő, 'Ruffyunz II' című albumba, melyen régi ritmus-szekciós partneremmel, Bobby Rondinelli dobossal egyesültem újjá. Nem mellesleg pedig egy igazán ütős vendég-felállás jutott szerephez ezen a lemezen - köztük van Don Airey (Rainbow, Ozzy és Deep Purple), aki Hammond B-3 orgonán hozza kötelezőt; Dave Maniketti, aki egy DURVÁN JÓ gitáros; Tracy G. (Dio & WW III), aki szintúgy BRUTÁLIS; Joel Hoekstra a Whitesnake-ből... és Pat Thrall a KLASSZIKUS Pat Travers-bandából... valamint a Hughes Thrall, az Asia, és - ha elég jártasok vagytok ebben a stílusban - az AUTOMATIC MAN zenekarokból! Nézztek meg a ‘Hype In My Head’ című single-dal videóját, és várjátok kitörő örömmel a 'Ruffyunz II' albumot, amit a Hyperspace Records vett gondozásába!".

Bővebb infók, stream és album-rendelés: www.hyperspacerecords.com

 

RUFFYUNZ - egykori és jelenlegi Deep Purple, Whitesnake és Rainbow tagok vendégeskednek a második albumon
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.