Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Bejelentette 13 éven belüli első albumát a RUNAMOK - itt az új single, a 'The Hex'!

2022-11-11
A Fabian "Fabs" Schwarz énekes-gitáros által vezetett, német thrash banda, a Runamok hosszú kihagyás után tér vissza új albummal.

A Runamok néhány hete megtört egy 13 éves csendet, egy 'Creeping Beauty' című single-dallal, ami az első ízelítője az új, 'The Clown Brigade' című albumnak, melynek megjelenése 2022. november 25.-re várható.

A zeneileg az Annihilator, a Megadeth és a Testament hatásait magán viselő, új Runamok album a banda első dalait tartalmazza a 2009-es 'Electric Shock' nagylemez megjelenése óta (2004 és 2009 között összesen öt nagylemezt adott ki a csapat).

Fabs nemrégiben úgy döntött, pontosan ott folytatja bandáját, ahol annak idején az 'Electric Shock' véget ért; vagyis "az elejétől a végéig könyörtelen zeneiségű, de fülbemászó dallamoktól sem mentes" anyagot tett le az asztalra.

A 'The Clown Brigade' albumra többek közt olyan szerzemények kerültek fel, mint a debütáló 'Creeping Beauty' single, a "gyilkos" 'D.I.L.L.I G.A.F', a "shred 'n' roll stílusú" 'The Hex' és 'Nailgun Romance', valamint a "tempós-pörgős" 'Damn Your God', 'Leech' és 'In Regret'. A 'The Clown Parade' összességében egy "élvezetes, hangos és durva anyag, ami kötetlen szórakozást nyújt minden metal-kedvelőnek".

Az album november 25-én válik digitális formában elérhetővé a banda Bandcamp-oldalán; fizikális változatokban pedig 2023 tavaszán jelenik meg a kiadvány (ezekről bővebb infók hamarosan).

Íme az első kedvcsináló single, a 'Creeping Beauty':

Újonnan megjelent a második friss single-dal, a 'The Hex' is:

 


Bejelentette 13 éven belüli első albumát a RUNAMOK - itt az új single, a 'The Hex'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.