Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

REXORIA - itt a friss single a februárban megjelenő 'Imperial Dawn' albumról: 'Light Up The Sky'!

2023-01-10
A svéd metalbanda, a Rexoria hamarosan kiadja harmadik nagylemezét. Immáron két kedvcsináló single-dal is elérhető az új albumról.

A Rexoria új, 'Imperial Dawn' című stúdióalbuma - ami a 2019-es nagylemez, az 'Ice Breaker' folytatása - "erős dallamokkal, ütős riffekkel és izgalmas billentyű-témákkal" van felszerelve. Stílusát tekintve, az "elektronikus hard rocktól kezdve, a dallamos heavy metal műfajon át, egészen az érzelmekkel teli folk-elemekig", minden felfedezhető ezen a lemezen.

Az új album mixelését Stefan Hellblad (Within Temptation), maszterizálását pedig a neves Thomas “Plec” Johansson látta el - ez is azt bizonyítja, hogy az 'Imperial Dawn' "hangzás tekintetében is magas színvonalat képvisel". 

A Rexoria zenekar - ami a 2016-os megalakulás óta olyan bandákkal turnézott Európa-szerte, mint a Battle Beast, a Bloodbound, a Dynazty, a Hardcore Superstar és a Raubtier - elsősorban a fentebb említett csapatok rajongóinak ajánlják az új albumot, amiről két előzetes dal az alábbi lejátszón meghallgatható (ugyanezen lejátszón keresztül rendelhető elő a kiadvány, különféle változatban):

Elsőként a 'Set Me On Fire' dal jelent meg, szöveges videó formájában:

Frissen továbbá megjelent a 'Light Up The Sky' című szám, hivatalos klip formájában:

 

REXORIA - itt a friss single a februárban megjelenő 'Imperial Dawn' albumról: 'Light Up The Sky'!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.