Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

Itt a "teátrális death metal" zenében utazó WAKE ARKANE együttes új száma, a 'Puppets Know The Tears'!

2023-01-11
A milánói Wake Arkane együttes idén, több mint 10 év kihagyás után új nagylemezzel tér vissza.

A Wake Arkane nyolc év szünetet követően látott neki soron következő nagylemeze, az 'Awakenings' munkálatainak. Az új, 2023 folyamán megjelenő stúdióalbum - ami a 2012-es 'The Black Season' folytatása lesz - a legendás svéd hangmérnök-producer, Dan Swanö közreműködésében készül jelenleg is.

Amíg a hivatalos album-bejelentés várat magára, a milánói csapat megosztott egy vadonatúj, 'Puppets Know The Tears' című számot, ami "tökéletesen felvázolja a zenekar pátosszal fűtött, teátrális death metal stílusának jövőbeni irányvonalát".

Az új dal egy rövid novellán alapszik, amit maga a banda frontembere, Mike Lunacy (aki nem mellesleg a legendás Dark Lunacy ex-frontembere) szerzett.

Hamarosan videoklip is készül ehhez a dalhoz; az elkövetkezendő hónapok során pedig több új single-t is közzétesz a banda, felvezetvén az 'Awakenings' albumot.

2022 októberében egy másik új dalt is megosztott a banda: a 'The Eternal Return' (ami az első nyilvános felvételük 10 éven belül) megjelent digitális kislemezen, valamint hivatalos videoklipen.

Szintén friss hír, hogy a Wake Arkane elkezdte leszervezni a jövőbeni lemezbemutató koncerteket. Hamarosan jönnek a friss hírek, bejelentések...

 

Itt a
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.