Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

ALPHA WOLF - új dal és videoklip: Haunter

2024-04-08
Az ausztrál metalcore csapat, az Alpha Wolf bemutatta legutóbbi single-dala, a Haunter hivatalos videoklipjét.

A csapat az újonnan kiadott, 'Half Living Things' című album legfrisseb videoklipes single-dalát osztotta meg. Íme a premier:

A teljes 'Half Living Things' album meghallgatható és megrendelhető az alábbi lejátszó révén:

Nemrégiben megjelent a Bring Back The Noise című kislemez-nóta is (nem mellesleg ez az új album nyitó-tétele). Az Alpha Wolf immáron tavaly szeptember óta minden koncertjén eljátssza ezt a single-dalt, amihez nemrég - Takasuke Kato rendező közreműködésében - hivatalos videoklipet is forgattak.

A Bring Back The Noise az Alpha Wolf első hivatalos felvétele volt a 2022-ben megjelent, 'The Lost & The Longing' című split-album óta (amit a Holding Absence zenekarral közösen rögzítettek). Egyébként a banda legutóbbi teljes értékű nagylemeze, az 'A Quiet Place to Die' 2020-ban jelent meg.

Az ausztrál csapat legutóbb Észak-Amerikában turnézott; méghozzá a Motionless In White, a Knocked Loose és az After The Burial zenekarok társaságában. Ezen a turnén készült a fentebb látható videoklip is.

Az új, 'Half Living Things' című album promóciója keretében a banda az Emmure, a UnityTX és a Chamber társaságában járja az Államokat (április és május folyamán), majd pedig kezdetét veszi a nyári európai fesztivál-turné. 2024 augusztusában továbbá újra hazájukban, Ausztráliában turnéznak, a The Devil Wears Prada előzenekaraként.

A bandáról, az új lemezről és a koncertekről bővebb infók, hírek a Facebookon olvashatók.

 

ALPHA WOLF - új dal és videoklip: Haunter
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.