Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [819. rész]

2024-04-12
Hangok a kipusztult Föld mélyéről...

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz - 819. rész

PUTRASCENSION - 'Stillness'

A Putrascension egy amerikai melodic death / black metal banda, ami New Jersey-ben alakult a 2010-es évek végén.

A Putrascension 2019-ben adta ki debütáló, 'Hate Lust' című EP-jét. 2020 januárjában egy újabb mini-albummal jelentkeztek: ez volt a 'The Obsidian Fog'. A harmadik kiadványuk egy 'The Ancient Spirit' című digitális kislemez volt, ami 2021 júniusában jelent meg; 2023 októberében pedig végre napvilágot látott az első teljes értékű nagylemezük, a 'Forever Below', ami a Horror Pain Gore Death Productions kiadó gondoz.

A Putrascension felállását nem mellesleg az amerikai underground extrém metal-színtér néhány neves alakja alkotja: basszusgitáron Joe Kreiss (Degrader, WolfCloak), dobokon Justin Spaeth (Abacinate, Hammer Fight, Kalopsia, Tombs, Voidscape, Fossilized, Nothing Is Sacred, Slasherthroat, stb.), gitáron Joe Fonseca (Degrader, WolfCloak) és Dan Higgins (Abacinate, Hammer Fight, ex-Ministry Of Pain), a mikrofon mögött pedig Michael Gonçalves (Discord, Replicant, Scorpion Throne, Voidscape, Windfaerer, ex-Death By Names, ex-Engorged Anal Tumor, ex-Grimus, ex-Painted Rust, ex-Skies Devoured, ex-Binary Code, ex-Some Fat Kid from Cali, ex-Sporadic Suicide) működik közre.

Putrascension kiadványait a Bandcamp-en lehet megrendelni és meghallgatni. További infók és friss hírek a bandáról pedig a Facebook-on olvashatók.

Rovatunk előző epizódjai itt érhetők el.

 

1000 dal, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz [819. rész]
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.