Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

INHUMAN - új albumot jelentett be a costa ricai tech-death banda; itt az új dal, a Deathless Crave!

2024-04-16
'Prerogative of the Unborn' címmel jelenik meg a costa ricai technikás death metal banda negyedik nagylemeze, amit a Grimm Distribution és a Sanatorio Records dob piacra április 23-án.

Négy évvel azután, hogy megjelent az Inhuman legutóbbi nagylemeze, elékészült a costa ricai banda negyedik stúdióalbuma, a 'Prerogative of the Unborn', melyre nyolc vadonatúj nóta került fel, tele gyors death metal-riffekkel, szólókkal, blastbeat-ekkel, erőteljes basszus-témákkal és brutális vokálokkal. A banda új albuma erősen ajánlott a Suffocation, a Blotted Science, a Bloodbath, a Napalm Death, a Deicide, a Dying Fetus és a Malevolent Creation rajongóinak.

Az alább látható lemezborító JL Rey (Phlegeton Art Studio) műve [ő a spanyol Wormed zenekar énekese]. A 'Prerogative of the Unborn' dalait a gitáros, Jonathan Sanchéz, dalszövegeit pedig az énekes, Gabriel Martinez írta. A hangmérnöki / produceri / mixer munkákat szintén Jonathan Sanchéz végezte el, saját stúdiójban (Inhuman Studios / San Jose, Costa Rica); a maszterizálás pedig Esteban Rojas és a CISMA Producciones Stúdió nevéhez fűződik.

A tracklista:
01. Columbarium
02. Prerogative Of The Unborn
03. In The Name Of The Father
04. Poetry Of A Decaying Soul
05. Dreadful Existence
06. Worthless Skin
07. Deathless Crave
08. I'm Staying Inside You

Lentebb meghallgatható a Columbarium című nyitó-dal, valamint elérhető a frissen közzétett Deathless Crave single, ízelítőképpen az előrendeléshez, ami itt lehet leadni (limitált CD-n és digitálisan).

Az Inhuman zenekar 2011-ben alakult Costa Ricán. A bandát Jonathan Sanchez gitáros alapította. 2013-ban megjelent az első album, a 'Course of Human Destruction', melyen Sergio Munoz énekelt, Freddy Sanchez dobolt és Carlos Venegas basszerozott. A lemezbemutató turnét követően Freddy Sanchez-t leváltotta Eduardo Chaves; az új felállás pedig 2015-ben kiadta a 'Conquerors of the New World' albumot. 2016-ban Eduardo Chaves életét vesztette egy motorbalesetben; az Inhuman pedig úgy döntött ezután, hogy trióként folytatja a banda működtetését. 2017-ben ilyen formában rögzített az 'ep_01' című feldolgozás-EP-t, amit követően Carlos Venegas is távozott a felállásból. A maradék tagok David Salazar dobos és Kevin Moran basszusgitáros személyében találták meg az utódokat - ezzel a felállással vették fel a legutóbbi, 'Unseen Dead' (2020) című albumot. A stúdiós munkálatokat követően azonban (2019 nyarán) David Salazar és Sergio Munoz személyes indokokra hivatkozva kilépett a csapatból - helyükre pedig Juriel Barquero dobos és Gabriel Martinez énekes került. A banda legújabb, 'Prerogative of the Unborn' című albuma tehát az első anyag, amin Martinez énekel.

 

INHUMAN - új albumot jelentett be a costa ricai tech-death banda; itt az új dal, a Deathless Crave!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.