Normál verzió

Akciós CD-k

Hírlevél

Hírek

APOSENTO - itt a spanyol death metal banda új dala, a No Safe Haven!

2024-06-06
Az Aposento tagjai év elején vonultak stúdióba, és felvették negyedik albumukat, ami a 2020-as 'Conjuring the New Apocalypse' folytatása.

A negyedik Aposento album - ami a 2014-es debüt-lemez, a 2017-es 'Bleed to Death' és a 2020-as 'Conjuring the New Apocalypse' folytatása - az Xtreem Music jóvoltából jelenik meg, 2024. július 2-án, 'No Safe Haven' címmel.

Az Aposento 1990-ben mutatkozott be két demó-lemezzel és mini CD-vel, amit 'Welcome to Darkness'-nak neveztek el. 1997-ben oszlottak fel, majd 2012-ben alakultak újjá. Ezt követően jelent meg a visszatérő EP, a stílszerű címmel ellátott 'Return to Death'. Miután kiadták ezt a mini-albumot, leigazolta őket az Xtreem Music kiadó, és 2014-ben piacra dobták első teljes értékű nagylemezüket, amit a bandáról neveztek el. Ezután jött a 2017-es 'Bleed to Death'; majd pedig elérkezett a harmadik eposz, a 'Conjuring the New Apocalypse' ideje. További négy évet kellett várni az újabb mesterműre, ami a 'No Safe Haven' címet kapta. Ez utóbbi albumra 10 vadonatúj nóta került fel, a banda egyedi, tradícionális, klasszikus és brutális old-school death metal stílusában.

A 'No Safe Haven' a spanyolországi Haro városában került rögzítésre, a Rocklab Stúdióban, Dan Díez producelésében. Az album keverését és maszterizálását Davide Billia (Beheaded, Antropophagus, Hour Of Penance) végezte el Olaszországban, a torinói Mk2 Stúdió falai között. A lemezborító Naroa Etxebarría műve.

Íme a borító és a tracklista:


01. No Safe Haven
02. Tortured and Abused
03. Uncertain Death
04. A Texas Funeral
05. The Bad Seed
06. Where Darkness Reigns
07. Let It Bleed
08. The Devil's Bargain
09. As Your Life Ends
10. Parásitos

A 'No Safe Haven' megjelenik CD-n, 12 hüvelykes LP-n és digitális változatban is. Lentebb meghallgatható ízelítőképpen a címadó dal, a No Safe Haven:

 

APOSENTO - itt a spanyol death metal banda új dala, a No Safe Haven!
Vissza a hírekhez

A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.