Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

A pletykák szerint, Malcolm és Angus Young unokaöccse, Stevie Young gitározik az új AC/DC albumon


2014-05-05

A The Pulse Of Radio egyelőre meg nem erősített forrása szerint, a legendás Young-testvérek unokaöccse, Stevie Young vette át a betegsége miatt visszavonulni kényszerült Malcolm helyét a stúdióban.

Egy AC/DC rajongó, Jeff Lorenz elküldött a The Pulse Of Radio hírmagazinnak egy fotót a bandáról, ami az új album munkálatainak helyt adó Vancouver-i stúdióban készült. A pletykák szerint a képen Stevie látható. A lent látható, Twitter-en terjedő fotó hitelességét azóta több rajongó is megerősítette annak ellenére, hogy azóta törlésre került.

Stevie Young az AC/DC 1988-as turnéjának egyik koncertjén lépett fel a bandával. Malcolm Young ekkoriban alkohol-függősége miatt kényszerült átmenetileg kilépni a zenekarból. A legendák szerint Stevie annak idején annyira hasonlított nagybátyjára, hogy sok rajongó fel sem ismerte a különbséget a színpadon.

A napokban érkezett az ACDCFans.net rajongói oldal jelentése, mely szerint, a banda felszerelései megérkeztek a Vancouver-beli Warehouse Stúdióba. Májustól júliusig itt zajlanak az új lemez felvételei. Immáron a producer kiléte is nyilvános: a hangtechnikai munkákért ezúttal is az a Brendan O'Brien [Aerosmith, Pearl Jam, Rage Against The Machine, Stone Temple Pilots] felel, aki az AC/DC legutóbbi, 2008-as 'Black Ice' albumán is segédkezett.

Friss fotó a stúdióból lentebb látható.

Április közepén derült ki, hogy Malcolm Young gitáros, betegsége miatt a továbbiakban nem vesz részt az AC/DC tevékenységeiben; beleértve az új album munkálatait is. A banda hivatalos közleményt is adott az ügyben: "40 évnyi elkötelezettség után, Malcolm Young alapítótag / gitáros - betegsége miatt - nem vehet részt az AC/DC tevékenységeiben. Malcolm szeretné megköszönni a csapat hatalmas rajongótáborának világszerte a véget nem érő szeretetet és támogatást. Ezen hírek fényében az AC/DC, Malcolm és családja szeretné, ha mindenki tiszteletben tartaná az ügy privát szféráját. A banda nem áll le a zenéléssel." (Erről bővebben ITT írtunk.)

Habár pontosan nem ismerni Malcolm állapotát, a legendás zenész több forrás szerint stroke-ot kapott április elején. Malcolm jelenleg a Sydney-beli East Balmain-ben tartózkodik, ahol rendszeres otthoni ápolásban részesül. A pletykák szerint azonban Malcolm-nak nehezére esik felismerni a családtagok arcait, és a kommunikációval és nehézségei akadnak.

Az AC/DC mindennek ellenére felveszi új nagylemezét, de azt egyelőre nem tudni, hogy a 40. évforduló alkalmából várható-e valamilyen ünnepi turné...

 


A pletykák szerint, Malcolm és Angus Young unokaöccse, Stevie Young gitározik az új AC/DC albumon
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás