Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elképzelhető, hogy ismét Adrian Vendenberg lesz a WHITESNAKE gitárosa


2014-05-19

Doug Aldrich gitáros május elején jelentette be, hogy 11 év után távozik a Whitesnake-ből. Posztja azóta is üres - a legnagyobb esélyes a banda egykori pengetőse, a holland Adrian Vandenberg.

A svéd Radio Fireball interjút készített a jelenleg a Moonkings zenekart vezető Vandenberg-gel. A beszélgetés során szóba került az esélylatolgatás, miszerint lehetne-e ismét ő a Whitesnake elsőszámú gitárosa:
"Sose mondjuk, hogy soha. David [Coverdale, frontember] és én mindig is csinálunk valamit közösen; legyen az egy akusztikus performansz; egy blues, egy rock album; vagy akár egy teljes turné. Túl jó barátok vagyunk ahhoz, hogy ne működjünk közre. Mindig jókat szórakozuk együtt, de a következő közös megmozdulásunk - legyen az akármi - nem fogja befolyásolni a Moonkings-et... A Whitesnake-ben töltött időm fergeteges volt - igazán sikeresek voltunk, de számomra akkor is az volt a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bandán belül. És a Whitesnake-kel mindez rendszerint meg is valósult".

Adrian Vandenberg saját alapítású Vendenberg nevű dallamos rock csapatával vált világszerte ismertté; konkrétabban a '80-as évek elején megjelent 'Burning Heart' című nemzetközi slágerrel. A "világ egyik legtehetségesebb gitárosa" státuszt azonban akkor érdemelte ki, amikor csatlakozott a rá felfigyelő David Coverdale-hez a Whitesnake klasszikus 'Here I Go Again' dalának szólójában, valamint közrejátszott olyan toplistás nóták komponálásában, mint a 'Now You're Gone' vagy a 'The Deeper The Love'. A Whitesnake-ből való kiválás után, Adrian festői művészetét kezdte csiszolni - több kiállítása is nyílt Európa-szerte. A zene azonban mindig is életének része maradt; több fiatal tehetséget is elindított útján; jelenleg pedig ő maga is újabb zenéket ír - ennek gyümölcse a nemrégiben debütált Vandenberg's Moonkings.

Doug Aldrich "időbeosztásbeli problémáiból" bekövetkező kiválásáról bővebben ITT írtunk.


Elképzelhető, hogy ismét Adrian Vendenberg lesz a WHITESNAKE gitárosa
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás