Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Bemutatta új szólólemezének első single-dalát az AC/DC dobosa, Phil Rudd


2014-07-18

Mint arról a napokban beszámoltunk, Phil Rudd és saját vezetésű bandája augusztus 29-én jelenteti meg új szólóalbumát, 'Head Job' címmel. Az album első single-dala, a 'Repo Man' itt elérhető!
"Remélem, mindenkinek tetszeni fog az album, mivel ez volt vele a célunk" - mondta Rudd. "Semmi olyat nem tettünk fel rá, amit mi magunk ne szeretnénk. Nincsenek rajta töltelék-nóták..."

A lemez első single-dala, a 'Repo Man' immáron elérhető (lentebb) dalszöveges videó formájában.

A "jelen szarságairól" szóló 'Head Job' albumról egyelőre annyit tudni az első single-dal infói mellett, hogy a "piszkos" 'Bad Move' és egy párkapcsolatokról szóló 'Crazy' című szám is felkerül rá.

Rudd 1974-ben csatlakozott az AC/DC-hez. Ezt megelőzően Angry Anderson-nal közösen játszott a Buster Brown-ban, valamint Lobby Loyde-dal a Coloured Balls-ban (ők jelenleg a Rudd-banda tagjai). Mark Evans basszusgitáros 1977-ben lépett ki az AC/DC-ből, Rudd innentől kezdve az egyetlen ausztrál származású tagja volt a bandának. Phil '83-ben távozott a csapatból - helyére Simon Wright, majd Chris Slade érkezett. Slade 1993-ban vált ki; Rudd ekkor tért vissza.

A dobos nemrégiben megszólalt a frissen elkészült, új AC/DC album kapcsán is: "Nagyon boldog vagyok, hogy felvettük ezt az albumot, mivel igazán nagyszerű lett. Persze semmi hasonlóság nincs az AC/DC új albuma és a 'Head Job' között; mindössze annyi, hogy mindkettő nagyon jó".


Bemutatta új szólólemezének első single-dalát az AC/DC dobosa, Phil Rudd
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás