Akadálymentes verzió
Rock-Ness Hanglemezbolt Kezdőlapnak Rock-Ness Hanglemezbolt Kedvencek közé Rock-Ness Hanglemezbolt Oldal ajánlása Rock-Ness Hanglemezbolt Oldaltérkép Rock-Ness Hanglemezbolt
Rock-Ness Hanglemezbolt
HU
ENG

Hírek

Elkészült az új AC/DC album - nyilvános a lehetséges cím


2014-07-09

A legendás angol-ausztrál hard rock banda immáron hivatalosan is elkészült legújabb nagylemezével - erről Brian Johnson énekes beszélt a TeamRock Rádióban.

Johnson elmondta, hogy ő és bandatársai "eljátszottak azzal a gondolattal", hogy az új albumot 'Man Down'-nak ('Beteg / kidőlt ember') keresztelik, utalván a betegeskedő Malcolm Young gitárosra.

A banda a Vancouver-beli Warehouse Stúdióban rögzítette az új albumot, egy májustól júliusig tartó ciklus során. A produceri / hangtechnikai munkákért ezúttal is az a Brendan O'Brien [Aerosmith, Pearl Jam, Rage Against The Machine, Stone Temple Pilots] felelt, aki az AC/DC legutóbbi, 2008-as 'Black Ice' albumán is segédkezett.

"Nagyszerű érzés volt ebben a stúdióban dolgozni" - mondta Johnson. "Immáron készen vagyunk. Nagyon izgatott vagyok, mivel összehoztuk néhány fasza kis nótát. Én, személy szerint szerettem volna 'Man Down'-nak nevezni az albumot, mivel attól függetlenül, hogy kicsit negatív a kifejezés, mégis szívemből szól. Nekem ez tetszik".

Mint az az április végi pletykákból kiderült, Malcolm Young gitáros, betegsége miatt a továbbiakban nem vesz részt az AC/DC tevékenységeiben. Ettől függetlenül a csapat tagjai leszögezték, hogy "nem állnak le" a zenéléssel - a csapat mindennek ellenére felvette új nagylemezét, de azt mindeddig egyelőre nem lehetett tudni, hogy a 40. évforduló alkalmából várható-e valamilyen ünnepi turné...

Johnson a napokban tett közzé egy üzenetet saját autóverseny témájú honlapján, melyben amellett, hogy megköszönte a rajongóknak, hogy támogatták a 'Cars That Rock' című sorozatot, egy újabb AC/DC turné eshetőségét is bejelentette: "Ez volt az első alkalom az életemben, hogy egy sorozat műsorvezetője lehettem. Habár ez nem látszik rajtam, de eléggé izgultam a forgatás alatt. Viszont később megkönnyebbültem, mivel úgy tűnik, nagyon élvezteték a műsort. "Reméljük, hogy a jövőben tudunk még néhány epizóddal szolgálni Nektek, de természetesen eredeti munkámra, az AC/DC-re is figyelnem kell - márpedig eddig úgy néz ki, nagyon valószínű, hogy év vége előtt útnak indulunk. Addig is várjátok az új zenénket, és nézzétek újra a 'Cars That Rock'-ot".

Korábban arról számoltunk be, hogy (egy azóta megerősített forrás szerint) a legendás Young-testvérek unokaöccse, az 1988-ban a bandával turnézó Stevie Young vette át a betegsége miatt visszavonulni kényszerült Malcolm helyét az AC/DC stúdiójában.
"Nyilván nagyon hiányzik nekünk Malcolm. Jelenleg kórházban van, de ő egy igazi harcos; ezért bizalommal szoríthatunk érte. Unokaöccse, Stevie zseniális munkát végzett; márpedig ez elég nehéz annak tudatában, hogy egy közelálló rokonod ilyen rossz állapotban van. Stevie gyökerei azonban mindenképpen érezhetőek. Malcolm tényleg egy rendkívül erős ember. Kicsi, de erős. És nem mellesleg nagoyn büszke is. Szorítunk érte".

További infók hamarosan...


Elkészült az új AC/DC album - nyilvános a lehetséges cím
Vissza a hírekhez

Az Ön kosara jelenleg üres.

Ajánlás